Flere medaljechancer i weekenden

Foto: PolFoto

Flere medaljechancer i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Selv store, stærke OL-roere kan frygte små bakterier. Og det gør roerne på den danske letvægts-firer, den såkaldte guldfirer. De vandt fredag i suveræn stil deres semifinale. Deres tid var bedst af alle både. Nu gælder det finalen søndag.

Flere af OL's bedste roere har måttet trække sig på grund af sygdom. Det vil holdet på guldfireren gøre alt for at undgå.

- Vi spritter hænder af og bruger albuer, når vi åbner dørene, siger Eskild Ebbesen.

- Tyskerne er røget ud med sygdom og maveproblemer. Og kineserne røg ud i dag. Det er selvfølgelig ærgerligt for de to hold. Men det gør jo, at det ser lidt lysere ud for os, siger han.

Den danske dobbelt-sculler skal også i finale søndag. Det er Rasmus Quist og Mads Rasmussen, der sidder ved årerne.

Ingen vind til 49'eren
Torsdag og fredag har vinden ligget stille i byen Quingdao. Det er her, OL's sejlsport foregår. Og det betyder, at mange sejladser er blevet aflyst.

Danmarks medaljehåb Jonas Warrer og Martin Kirketerp i 49'eren sad parat hele fredagen uden at komme i vandet. De tager hul på 10. sejlads lørdag morgen. De sidste tre runder er indtil videre aflyst. Så 49'eren har kun tre runder tilbage inden finalen søndag.

Jonas Høgh-Christensen i finnjollen nåede kun én ud af tre sejladser. Her kom han ind som nummer 7. De sidste indledende sejladser er aflyst. Der er finale lørdag. Her kan danskeren måske nå en fjerdeplads.

Medaljehåb i badminton
Lars Paaske og Jonas Rasmussen tabte fredag semifinalen i herre-double til Indonesien. Lørdag får de chancen for at vinde bronze. De skal spille mod Sydkorea. Det er Danmarks sidste chance for at vinde medalje i badminton.

To danske svømmere tilbage
Efter fredagens konkurrencer er der kun to danske svømmere tilbage ved OL. Det er Jeanette Ottesen og Lotte Friis. De skal begge svømme finaler i weekenden. Jeanette Ottesen er i semifinalen i 50-meter fri lørdag morgen. Og Lotte Friis er i finalen i 800-meter fri. Det er også tidligt lørdag morgen.

Flere medaljechancer i weekenden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce