Flemming Povlsen: Tyskland står for power-fodbold


Flemming Povlsen: Tyskland står for power-fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Tyskerne har fundet opskriften, der sikrer både underholdende og effektiv fodbold, mener Flemming Povlsen.

Fodboldeuropa retter i disse dage øjnene mod den tyske Bundesliga - især efter Bayern München og Dortmund i de første Champions League-semifinaler har sat giganterne fra FC Barcelona og Real Madrid på plads.

Ifølge den tidligere danske landsholdspiller Flemming Povlsen, der har en fortid i Dortmund, er det mange års hårdt arbejde, der nu har resulteret i en samlet tysk 8-1-føring over de spanske giganter.

- For nogle år siden igangsatte tyskerne en udviklingsplan, der skulle gøre dem hurtigere i deres omgang med bolden og optimere deres tekniske formåen, siger Flemming Povlsen.

- Samtidig har man bibeholdt de dyder, man altid har tilskrevet tyskerne - deres løbevillighed, arbejdsomhed og hurtighed.

Mens det tyske spil har vist sig særdeles effektivt, er det også særdeles underholdende power-fodbold.

- Alle folk kigger mod Tyskland og vil inspireres af den tyske fodboldfilosofi, som den er lige nu. Samtidig kan man se, at det er et produkt, det fylder stadion, og det er det, man savner mange andre steder.

- Den vildskab og den livlighed, der er over kampene i Tyskland, det er det, der sælger produktet, siger Povlsen

Men ifølge den tidligere Dortmund-spiller er der stadig stor forskel på niveauet i den tyske liga. Der er langt fra top til bund.

- Der er jo ikke nogen tyske hold tilbage i Europa League. Der er jo stadig en forskel på, hvad holdene kan præstere. De to hold er cremen af cremen af den tyske liga.

- Bayern har været gode til at støvsuge for stjerner, og Dortmund har været gode til at støvsuge for store talenter, og udvikle dem, siger han.

Flemming Povlsen: Tyskland står for power-fodbold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce