Bestyrelsesformand Flemming Østergaard genopstiller ikke for Parken Sport & Entertainment på selskabets ordinære generalforsamling den 23. april 2010.
Om kort tid stopper bestyrelsesformand Flemming Østergaard i Parken. Det fremgår af en fondsbørsmeddelelse. Flemming Østergaard - også kendt som Don Ø - stopper, når Parken Sport & Entertainment holder ordinær generalforsamling den 23. april 2010.

Selskabet har været i økonomiske problemer, og storaktionæren LD har stillet skrappe krav til forretningen. Det er ifølge hovedpersonen selv "en fælles beslutning", at han nu stopper.

- Det har været spændende at stå i spidsen for Parken-koncernen og F.C. København, men de sidste måneders voldsomme fokus på min person har været meget krævende og efter min mening unuanceret, siger Østergaard i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformanden siger endvidere, at han har haft et godt samarbejde med LD-chefen Carsten Koch. Han vil nu bruge mere tid på familien, siger han og tilføjer:

- Samtidig bliver der overskud til andre bestyrelsesposter, opgaver som mentor samt ikke mindst det velgørenhedsarbejde, jeg er engageret i, siger Flemming Østergaard.

Mere om emnet

Se alle
Østergaard har tjent 100 mio. på Parken

Østergaard har tjent 100 mio. på Parken

OB: FCK stadig storhold

OB: FCK stadig storhold

Don Ø vil ikke være syndebuk i Parken

Don Ø vil ikke være syndebuk i Parken