Fjerbold og bat i skøn harmoni

Sådan har vi aldrig set det før. Bordtennis og badminton på ét og samme halgulv på samme tid. I aftes kunne omtrent 600 tilskuere opleve dette skue i Odense Idrætshal.
Foto: Peter Leth-Larsen

Fjerbold og bat i skøn harmoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Michael Maze kom ikke til byen, men alligevel lignede det en fest, da bordtennis og badminton spillede sammen.

Bordtennis: Det startede egentlig skidt, for da Roskildes bordtennisstjerner løb ind til præsentationen i Odense Idrætshal, manglede den største. Michael Maze var tidligere på dagen blevet syet med 10-12 sting i den ene læg, da han under træningen i irritation havde slået til et bord, der straffede ham ved at vælte ned over benet.

Ikke den bedste start på synergistævnet, hvor OBK og OB bordtennis skulle teste, om dagens samarbejde kunne være en idé til efterfølgelse.

- Det virker ikke så intenst som i OBK-hallen, sagde en tilskuer med tilknytning til ketsjerfolket til sidemanden først på aftenen i Odense Idrætshal.

- Det er et kanon arrangement, sagde Roskildes svedende bordtennisveteran Allan Bentsen, da han havde slået OB’s Andy Pereira i fem sæt og bragt sjællænderne foran 1-0.

Delte meninger, men ingen af de to klubber kan alene fremskaffe de 600-700 tilskuere, som dukkede op i aftes.

Og selv OBK-skeptikeren må være kommet på andre tanker, som aftenen skred frem og overraskende OBK-gevinster udløste klapsalver. Det bragte salige minder frem i Deres udsendte fra de hedengangne tider, hvor Keld Andersen, Claus From og Kaj Jørgensen var frontfigurer i håndbold for Stjernen.

Det var især ketsjerfolket, der jublede - af naturlige årsager. OBK førte hele vejen over Esbjerg og følte sig godt tilpas i de nye omgivelser.

Axelsen havde det godt

Det 16-årige stortalent Viktor Axelsen, regerende U17-europamester, havde det godt i hallen, selv han var en af få OBK-tabere.

- Det giver mere end i Godthåbsgade, og jeg kommer også til at spille på det rigtige gulv, sagde unge Axelsen, som kendere af sporten anser for mere talentfuld, end stjernen Peter Gade var i den alder. Nu kender mange flere den unge, fynske himmelstormer.

Også Morten Hyrup Rasmussen, bat-landsholdspiller og eneste OB-vinder i aftes, var tilfreds med de nye rammer.

- Jeg var rigtig tændt og ville vise noget for de mange mennesker, sagde OB-eren.

Tilskuerne delte sig fra starten. Badmintonfolket i den ene ende, og bordtennisflokken i den anden, og det blev en særegen oplevelse at se supporternes ansigter i en vende hovedet, som på kommando, når der pludselig udbrød jubel fra fjerflokken. Selv OB’s Andy Pereira fik et mindre chok, da han i kampen mod Allan Bentsen pludselig blev konfronteret med de høje OBK-jubeltrommer. Han vandt dog sættet, men ikke kampen mod Bentsen, der havde sin forklaring på det udfald:

- Larmen generer kun dem, der taber, ikke mig.

Lederne tilfredse

Lederne i de to klubber så aftenen som en succes.

John Fahrenholz, formand for OBK’s sponsorudvalg, var glad for alle de sponsorer, der var til stede, og muligheden for at få et bredere netværk på den front.

- Det er nogle fantastiske synergier, der kan opstå. Vi må heller ikke glemme de mange badmintonklubber, der er rundt i Odense. De er også mulige tilskuere, sagde sponsorchefen med et drømmende blik.

OB’s Asger Rasmussen var klar til at lave et lignende arrangement inden længe.

- Hvis vi kommer i slutspillet, er der en mulighed midt i februar, hvor OBK spiller oprykningsspil, og vi har allerede drøftet det, sagde han.

Fjerbold og bat i skøn harmoni

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce