Fjellvang-Sølling bliver OL-fanebærer

Sophie Fjellvang-Sølling -- fra skadet til fanebærer
Foto: ;ik Eskestad/POLFOTO

Fjellvang-Sølling bliver OL-fanebærer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den danske OL-deltager i skicross, Sophie Fjellvang-Sølling, bliver dansk fanebærer ved åbningsceremonien ved vinter-OL i Vancouver den 12. februar.

For otte måneder siden var det nærmest utænkeligt, at skicross-løberen Sophie Fjellvang-Sølling overhovedet kunne deltage ved vinter-OL i Vancouver. På det tidspunkt havde hun lige brækket ryggen og stod foran et langt genoptræningsforløb. Men siden er det gået stærkt, og onsdag blev hun valgt som dansk fanebærer ved åbningsceremonien ved vinter-OL i Vancouver den 12. februar.

- Vi er meget glade for at kunne præsentere Sophie Fjellvang-Sølling som dansk fanebærer til det forestående vinter-OL. Sophie er valgt, fordi hun er en af de danske atleter, som har potentialet til en topplacering ved OL i Vancouver. Men valget er også en stor cadeau til den viljestyrke, hun har vist ved at kunne gøre et flot comeback oven på sin alvorlige rygskade i maj 2009, siger elitechef i Dansk Idræts-Forbund, Jesper Frigast Larsen.

Sophie Fjellvang-Sølling er særdeles stolt over hvervet som det danske holds fanebærer.

- Jeg råbte hurra, da Jesper Frigast spurgte, om jeg vil være fanebærer ved OL - og jeg sagde ja med det samme. Det er en kæmpe ære og et stort klap på skulderen. Det er mit første OL, og jeg skal oven i købet bære fanen. Jeg er sikker på, det bliver en stor oplevelse, og jeg tror jeg vil revne af stolthed og spænding, når jeg går ind til åbningsceremonien med fanen i hænderne, siger Sophie Fjellvang-Sølling.

Den 28-årige danske skiløber kommer til at gå i front for det største hold, Danmark har haft med ved et vinter-OL. Det præcise antal afgøres senere i januar, men holdet forventes at blive på omkring 17 atleter. Herre- og kvindeholdet i curling er allerede udtaget.

Fjellvang-Sølling bliver OL-fanebærer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce