Fire væk fra FC Fyn-trup

"Farvel - og tak for denne gang". Lars Jørgensen - med nummer 16 og her med Ken Ragus - forlader sammen med tre andre spillere den øvrige FC Fyn-trup i kølvandet på den missede oprykning til 1. division.

Fire væk fra FC Fyn-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fortsat forhandlinger mellem FC Fyn og træner Viggo Jensen - ikke afklaring før om en uge.

FODBOLD: Torsdag gik spillerne fra FC Fyn på ferie - efter andet mislykkede forsøg i træk på at bryde igennem til 1. division.

Samlingen torsdag blev samtidig farvel til fire spillere i truppen. FC Fyn har således besluttet ikke at forlænge kontrakterne med Mark Tubæk, Jacob Mouritsen og Lasse Petersen. Og der bliver heller ingen forlængelse af Lars Jørgensens kontrakt. Han har i den kommende tid valgt at opprioritere sit arbejde i forhold til fodbolden.

Med farvel til de fire spillere er FC Fyn ved at lande på den størrelse på divisionstruppen, som klubben ønsker sig - på en 18-19 spillere. Der kan dog fortsat ske ændringer inden for truppen, hvor nogle spilleres kontrakter reelt er sat ud af drift på grund af den missede oprykning. Det gælder blandt andre forsvarsklippen Noel Seka, som fortsat befinder sig til landsholdssamling med Benin.

- Vi har fortsat forhandlinger med spillere, og jeg vil derfor ikke afvise, at vi siger farvel til andre spillere - og at der i stedet kommer nye navne ind i truppen, siger FC Fyn-direktør Kim Lundshøj.

Bedre for truppen

Både Kim Lundshøj og sportskoordinator Jan Larsen afviser, at den slankere trup er et defensivt træk på grund af den fortsatte tilværelse i 2. division. I en pressemeddelelse skriver Jan Larsen således:

- FC Fyns sportslige ledelse arbejder i øjeblikket på at optimere truppen, så spillerne får de bedste udviklings- og forberedelsesmuligheder. I den forbindelse vurderer vi, at en divisionstrup med en størrelse på 18-19 spillere vil være ideel.

Jan Larsen peger også på, at en trup på 18-19 spillere vil give spillerne på FC Fyns andethold i Dalum de bedste udviklingsmuligheder - både i forhold til fællestræninger samt ved oprykningstræninger med divisionsholdet.

I øvrigt: Hvis FC Fyn 2 i morgen besejrer Svendborg i forårets sidste kamp i Fynsserien, ja, så er holdet rent faktisk rykket op i Danmarksserien.

Det er fortsat uafklaret, om Viggo Jensen fortsætter som træner for FC Fyn, selv om han umiddelbart missede det mål, han blev sat til at opfylde, da han i vinterpausen afløste Roald Poulsen - nemlig at få FC Fyn i 1. division i denne sæson.

Kim Lundshøj siger, at der fortsat er en endnu uafklaret dialog mellem FC Fyn og Viggo Jensen om fremtiden. Kim Lundshøj forventer en afgørelse i slutningen af næste uge.

Viggo Jensens korte kommentar i går - hvor han sad i et møde, da han blev spurgt - lød:

- Der er ikke noget nyt!

På spørgsmålet, om den fortsatte dialog skal tages som udtryk for, at FC Fyn gerne vil have, at Viggo Jensen fortsætter, svarer Kim Lundshøj:

- Viggo har vist gode resultater i løbet af det halve år.

Jan Larsen understreger i øvrigt, at FC Fyn i den kommende sæson "går fuldt efter at sikre sig oprykning til 1. division".

Det må så være ud fra devisen: "Tredje gang er lykkens gang".

Fire væk fra FC Fyn-trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce