Det er næsten umuligt for curlingpigerne at avancere ved OL efter nyt nederlag. - Alt, hvad vi har kæmpet for i fire år, smuldrer, siger Madeleine Dupont.
De sidste fire år har curlingkvinderne arbejdet hårdt for at kunne vinde medalje ved OL. Men efter fire nederlag i fem kampe ser det mere end svært ud, og det er bittert, siger Madeleine Dupont.

- Vi er langt nede. Alt, hvad vi har kæmpet for i fire år, smuldrer i løbet af to-tre kampe. Det er overhovedet ikke sjovt, siger hun til DR Sporten

Og det seneste nederlag mod Canada på 4-5 gør ekstra ondt, fordi Danmark faktisk kæmpede med om sejren til det sidste i modsætning til den foregående kamp mod Kina, som blev tabt 1-11.

- Vi spiller hammergodt, laver gode sten og er meget bedre end vores første kamp i dag (mod Kina, red.). Men vi er rigtig uheldige, siger Dupont i en pressemeddelelse.

- Vores mål med turneringen har været at blive bedre kamp for kamp. Det vi skal fokusere på nu - i den situation vi står i - er stadig at vinde så mange kampe som muligt, siger hun.

Danmarks næste kamp er mod Schweiz lørdag aften.

Mere om emnet

Se alle
Curlingkvinder er smadder kede af det

Curlingkvinder er smadder kede af det

Curlingkvinder i nyt bittert nederlag

Curlingkvinder i nyt bittert nederlag

Danske curlingkvinder ydmyget af Kina