Finalisterne fra Berlin hænger


Finalisterne fra Berlin hænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

På La Gazzetta dello Sport har de italienske reportere selvfølgelig gravet en situation frem fra en serie A-kamp, hvor en fløj og en back har løbet om kap og de begge er havnet ude over sidelinjen.

Backen har så stået bag baglinjen, og imens har modstanderne scoret inde foran, men målet er blevet annulleret for offside - modsat mandag aften i Bern, da italienerne følte sig bortdømt.

Det var så omdiskuteret en sag, at UEFA indkaldte til et pressemøde udelukkende for at slå fast, annulleringen er korrekt.

Så det ændrer ikke ved, at de italienske verdensmestre er startet katastrofalt ved EM og rubrikker som "Donadoni Desastre" præger forsiderne i støvlelandet.

Forsvaret uden Fabio Cannavaro kunne ikke klare det massive hollandske pres.

Efter at alle har været i kamp må det også siges, at de franske VM-finalister hænger i bremsen, selv om rumænerne absolut viste en sjældent oplevet discip-lin forleden aften mod Ribéry, Anelka og Benzema.

Det resultat betyder jo også, at italienerne bestemt stadig har gode chancer for at gå videre fra puljen, selv om Holland efter et så overbevisende udlæg står meget stærkt.

Landstræner Morten Olsens yndlingshold Holland og Portugal har vist stor-stor klasse og skal nu vise, at de kan stå distancen og også de evige spanske favoritter viste stor kontra-og spilkunst mod de lidt naive russere, der indimellem imponerede med deres fart i løb og pasninger.

Og vi fik set, hvorfor også Danmark har haft kæmpekvaler med David Villa, der med et hattrick i aftes i Innsbruck allerede gjorde sig til lille favorit til at hente topscorerprisen.... hvis altså Spanien holder længe nok.

Tyskland viser sig også fra sin bedste side med knapt så virtuost pasningsspil, men kollektivet fungerer benhårdt i en meget direkte spillestil, der sjældent resulterer i boldtab de steder på banen, hvor kontrastød kan gøre ondt.

Samtidig har schweizerne og østrigerne fået udstillet værternes begrænsninger, og det ville være første gang i den nyere slutrunde-historie, hvis ikke i det mindste et af de lande går videre fra puljen.

Ved EM i 2000 i Holland og Belgien, gik hollænderne videre, mens belgierne strandede i puljen, men det er også eneste gang, at den slags er sket.

Lige nu er det svært at se, hvor den store EM-overraskelse skal komme fra.Dertil har for mange af favoritterne spillet overbevisende.

Finalisterne fra Berlin hænger

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce