Fight og karbonader i vente

OIK jubler efter Frederik Hentzes scoring i overtiden , da fynboerne - plus oversøiske kanonører - sejrede 7-6 i tirsdags i Esbjerg.
Foto: niels husted

Fight og karbonader i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det nye fightende OIK-mandskab skal bekende kulør mod Frederikshavns desperate sølvvindere

ISHOCKEY: Det er et af de mest sikre vintertegn, at OIK spiller den første fredagskamp.

Og aftenens hjemmekamp mod Frederikshavn i den nydøbte Albani Arena har allerede en vis september-mystik, fordi publikum ikke har et præcist indtryk af holdenes styrke.

OIK løber ind på isen med et halvvejs rekonstrueret mandskab, der har fået en fornuftig sæsonstart, men stadig mangler tre stamspillere.

Og omvendt er Frederikshavn bundprop, selv om nordjyderne vandt sølv i sidste sæson.

OIK har tre stærke indkøb på skadeslisten, men sejrede senest 7-6 i Esbjerg tirsdag aften.

- Felipe Larranaga har en knæskade og en fire-fem uger henne i en seks ugers skadespause, og Teemu Kesä har en hjernerystelse, som vi naturligvis tager alvorligt på, men han er forhåbentlig klar i næste uge til at træne, siger manager Ole Andersen.

- Og så kom Dwayne Zinger hjem fra Esbjerg med en lyskeskade, som i hvert fald nok forhinderer ham i at spille mod Frederikshavn, siger Ole Andersen, der har denne vurdering af Frederikshavns vanskeligheder:

- Det er lidt overraskende, fordi Frederikshavn vel bare har byttet rundt på en række ligeværdige spillere på sommermarkedet, men vi må indstille os på, at det er en stærkt opsat modstander, som vil gøre alt for endelig at komme i gang med sæsonen.

Rødovre topper

Omvendt topper Rødovre tabellen med lutter sejre i seks kampe.

- Når Rødovre kan vinde 5-2 hos mestrene Herning, så siger det jo nok alt om, at ligaen i denne sæson bliver benhård, og det samme fortæller Frederikshavns bundpostion, siger Ole Andersen.

OIK har forlængst varslet en fighterbetonet, nordamerikansk hockey i denne sæson, og det indtryk er bekræftet i starten af sæsonen.

- Men vi har i de sidste tre matcher lukket 17 mål ind, og det er alt for mange. Man kan jo ikke kalkulere med at score fem-seks mål selv i hver kamp, siger OIK-manageren.

- Men når man ikke har nogle komplette backkæder, så er det naturligt, at dem, der er tilbage, må arbejde hårdere, og det risikerer igen at koste i slutningen af kampene.

Derfor er OIK på jagt efter en forstærkning til backkæderne. Det sivede allerede i aftes på insider-hockeysites, at OIK meget vel kan præsentere en ny back i aften.

Tilhænger-gardering

OIK-tilhængerne har dog allerede garderet sig og sikret sig en festlig aften.

I hvert fald lyder den første fredagsmenu i Hundehuset på: Karbonader med stuvede ærter og gulerødder, samt kartofler, og det er trods alt en alvorlig rival til Vild Med Dans-fristelserne.

Til gengæld varsler Bulldogs Sport, at der ikke i aften er afterparty, fordi minigolfklubben, der ejer Hundehuset, har stævne lørdag. Og sådan er verden så mystisk.

Men stemningen bliver garanteret reddet, hvis OIK kører en sejr og tre point hjem i aften. Og kulissen skal nok være i orden.

- Hvor andre klubber har haft lidt skuffende tilskuertal, så ligger vi med 2000 tilskuere til de første kampe blandt de øverste par klubber, siger Ole Andersen.

Fight og karbonader i vente

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce