Fifa's præsidentkandidat i hård modvind


Fifa's præsidentkandidat i hård modvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fifa's ene præsidentkandidat Mohamed Bin Hammam afviser anklager om korruption en uge før valget.

Beskyldningerne om korruption kunne næppe falde på et dårligere tidspunkt for Mohamed Bin Hammam, som stiller op til præsidentvalget i det internationale fodboldforbund (Fifa).

Der er kun en uge til præsidentvalget i Fifa, og forbundet er nu i gang med at undersøge anklagerne om korruption mod den 62-årige qatarer, som er under beskyldning for regelbrud og muligvis bestikkelse.

Hovedpersonen selv afviser fuldstændig.

- Det har været en svær og smertefuld dag for mig. Men er der den mindste retfærdighed til, vil disse beskyldninger blæse bort i vinden, siger Mohamed Bin Hammam.

Han antyder, at det er andre, som har sat falske rygter i søen for at skade ham op til valget den 1. juni.

- Hvad der er sket, er intet andet end et taktisk træk af nogle, som mangler troen på, at de selv kan få succes ved præsidentvalget, siger Mohamed Bin Hammam.

Mohamed Bin Hammam stiller op til posten i en valgkamp mod den siddende Fifa-præsident, Sepp Blatter, som ønsker en periode mere.

Beskyldningerne er fokuseret omkring et møde i det caraibiske fodboldforbund, som skulle være arrangeret af Mohamed Bin Hammam og Fifa's vicepræsident, Jack Warner.

Mødet fandt sted den 10. og 11. maj, og præsidentvalget skulle angivelig have været på dagsordenen. Det var i den forbindelse, at ulovligheder skulle have fundet sted ifølge beskyldningerne.

Fifa's præsidentkandidat i hård modvind

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce