Fifa holder presset på Brasilien


Fifa holder presset på Brasilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brasiliens VM-forberedelser går fremad, men der er stadig en del at lave, mener Fifa, som holder skarpt øje.

Brasiliens værter for næste års VM-slutrunde i fodbold mærker hele tiden det internationale fodboldforbund Fifas ånde i nakken.

I disse dage besøger Fifas generalsekretær Jerome Valcke Brasilien, og han lægger ikke skjul på, at det handler om at holde presset på arrangørerne for at sikre, at VM-slutrunden bliver så velarrangeret som muligt.

- Vi er nødt til at se på alle detaljer. Det er ikke nu, at vi skal slappe af, vi skal have samlet alle løse ender og sikre, at alt bliver færdigt, siger han ifølge AFP i forbindelse med et besøg på Beira Rio - et stadion i Porto Alegre.

Sidste år lagde Jerome Valcke ultimativt pres på brasilianerne, da han sagde, at de havde brug for "et spark bagi" for at sikre, at alt bliver færdigt til tiden.

Ved den lejlighed sagde han også, at der ikke var en plan B for brasilianerne, og at stadioner, som ikke var færdige i december i år, ville blive slettet fra planerne.

Nu roser han - trods alt - Porto Alegre og stadion Beira Rio.

- Der er sket meget siden vi var her sidst. Der er overhovedet ingen bekymringer eller tvivl om, at Beira Rio bliver færdig til tiden, siger generalsekretæren nu.

- Det er stort for os fra Fifa at komme til Porto Alegre. Det er en by, som lever og ånder for fodbold. Alle, som besøger byen næste sommer, vil også kunne mærke det.

Jerome Valcke slår fast, at det for Fifa er vigtigt, at vise, at man ikke bare sidder på kontorerne i Zürich og regner med, at alt er i orden. Fifa vil være aktive.

Seks VM-arenaer mangler fortsat at blive helt færdige, og VM-arrangørerne fik et mindre tilbageslag i sidste uge, da en dommers bekymring over forholdene for dem, som arbejder på byggeriet, forsinkede arbejdet i byen Curitiba.

Fifa holder presset på Brasilien

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce