Fest i det blå skydetelt


Fest i det blå skydetelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VILDT: Trods koncentrationssvigt og mystiske dommerkendelser fik B1913 tre point

B1913-Kolding: 5-41. division

fodbold: Man kunne forestille sig folk, der kom dryssende til fodbold fra lørdagens gøremål og gik glip af de første 10 minutter.

Og så måske, at de samme folk lige skulle hjem og shines op til den festivitas, der ofte forbindes med en lørdag, og derfor gik 10 minutter før slutfløjtet.

Sådanne mennesker var gået glip af ni mål.

De fem af dem faldt i de første 10 minutter, og de fire af dem i de sidste 10 minutter.

I en fodboldkamp, hvor B1913 slet ikke kunne leve op til det berusende spil fra Køge for en uge siden.

Trods en drømmestart, hvor de blå var foran både 2-0 og 3-1, blev den rette kadence aldrig fundet.

Det havde faktisk ikke været ufortjent, om det frisk satsende Kolding-mandskab var gået til pausen med 3-3 i stedet for de 3-2, der var facit efter de første 10 minutter.

Slidt 13-hold

Der var chancer til det, og hjemmeholdet lignede nogen, der hvilede lidt for meget på de uventede laurbær fra Køge og måske var lidt slidt som følge af den tredie kamp på 10 dage.

I lange perioder blev det - for nu at bruge et udtryk, 13-træner Jan Vingaard hæftede på kampen - det rene Hawaii-fodbold, hvor begge hold havde mange folk fremme og sværere ved at finde disciplinen i returløbene.

Forsvarskoks på koks afløste hinanden i en kamp, hvor dommer Hans Jørgen Stærk også kom til at spille den hovedrolle, han helt åbenlyst har ambitioner om.

Den meget talende dommer overså meget og dømte for noget andet, og facit blev et par mål eller tre, der lugtede af off-side, en noget besynderlig udvisning og et noget tyndt straffespark.

Besynderligt nok blev udvisningen af 13's Morten Andersen vel egentlig det, der tændte de blå mænd til dåd.

For efter at 13 var kommet ud af de første hektiske 10 minutter som 3-2-vindere, var der egentlig jævnt hen Kolding-dominans.

Men da Morten Andersen havde sat en for sen tackling ind på KIF's Jan Hede, der blev ledsaget af et rødt kort og - ifølge Morten Andersen - denne kommentar fra dommer Stærk: - Du havde ikke en chance for at nå bolden, begyndte 13 endelig at spille fodbold. Tomas Jørgensen og Carsten Andersen havde chancer i monsterklassen for at gøre det til 4-2 og dermed give det nervøse hjemmepublikum en tro på sejr.

4-2 blev det dog først, da Carsten Andersen kronede en forrygende 2. halvleg med efter ping-pong med Jacob Harder at lade sig fælde noget teatralsk i feltet, hvorefter målmand Danny Carlsen, der aldrig har brændt et straffespark i karrieren, eksekverede.

Kolding igen og igen

Men der blev absolut ikke lukket af den grund.

Kolding reducerede, super-jokeren Kim Engstrøm fik en friløber på kanten af off-side og gjorde til 5-3, og Kolding reducerede igen, inden Hans Jørgen Stærk omsider leverede det fløjt, der ifølge mange blå fans var hans mest kvalificerede kampen igennem, og udfriede de blå nerver.

-Det kan godt være, det var vores tredje kamp på 10 dage, men det er ikke godt nok ikke at være klar koncentrationsmæssigt. Det er skidt, at vi bliver ved med at lukke Kolding ind i kampen, mente 13-træner Jan Vingaard efter en hæsblæsende kamp, der bød på mere underholdning end godt spil.

-Generelt har vi været svære at score imod, men i dag står vi forkert placeret på banen. Det er ikke kun forsvaret, det er hele holdet, sagde Vingaard, som så kunne glæde sig over, at den dag, hvor 13's defensiv gik noget op i limningen, var offensiven lige den tand bedre.

Nu har de blå et restprogram med Skive hjemme, B93 ude og Hvidovre hjemme, og da det jo ikke just er skræmmende modstandere, kan 13 med lidt tur i den spille sig tæt på en overvintring på de rigtig sjove pladser.

Men det kræver en langt mere koncenteret indsats end den, der blev præsteret i går foran efter forholdene ganske talstærkt publikum, der næppe har kedet sig synderligt, selv om der faktisk var 71 minutters måltørke midt i kampen.

Fest i det blå skydetelt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce