Fergusons fokus: Mål, mål og flere mål


Fergusons fokus: Mål, mål og flere mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester Uniteds manager, Alex Ferguson, bad sine spillere om at fokusere på én ting denne sæson: mål.

Manager Alex Ferguson er normalt en mand, der ynder at fortælle, at han aldrig dvæler ved fortiden, men kun ser fremad.

Alligevel er det den højdramatiske afslutning på Premier League i sidste sæson, der har defineret hele Manchester Uniteds fokus i 2012-2013 - en sæson, som klubben mandag aften kronede med et tidligt mesterskab.

Den 13. maj sidste år endte mesterskabstrofæet nemlig hos byrivalerne fra Manchester City, fordi de lyseblå havde scoret flere mål og indkasseret færre end Manchester United.

Alex Ferguson købte derfor målmageren Robin van Persie og holdt fokus på én ting i sin tale til spillerne i begyndelsen af denne sæson.

- Det eneste, jeg sagde til dem i begyndelsen af sæsonen, var, at vi skulle være sikre på, at vi ikke ville tabe på målforskel igen, siger Alex Ferguson til klubbens egen tv-kanal MUTV.

- Det var første gang nogensinde, vi tabte på målforskel. Det var udfordringen for mig: at målforskellen skal være bedre end, hvad de har ovre på den anden side af vejen (hos Manchester City red.), siger Alex Ferguson.

Managerens ord og indkøb har ikke været forgæves, for med fire spillerunder igen har klubben scoret 78 mål sammenlignet med Manchester City's 59. Nyindkøbte Robin van Persie har scoret 24 af de rødes kasser.

Og selv om Manchester United er én kamp foran Manchester City og har indkasseret fem mål mere, er mesterskabet altså havnet på Old Trafford med fire runder igen.

- Efter hvad der skete sidste sæson, er der mange hold her i landet, der ville være gået i opløsning, siger Alex Ferguson.

- Men ikke vores flok. De gjorde, hvad Manchester United forventer og hævede barren.

Fergusons fokus: Mål, mål og flere mål

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce