Ferguson skamroser målfarlige Rooney


Ferguson skamroser målfarlige Rooney

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fantastisk og enestående var de ord, Alex Ferguson fandt frem om sin dobbelte målscorer Wayne Rooney efter Champions League-sejren i Milano.

Wayne Rooney tog med to mål igen en hovedrolle, da Manchester United tirsdag aften slog AC Milan med 3-2 i den første af to 1/8-finaler i Champions League.

Efter kampen var United-manager Alex Ferguson fuld af roser til den unge angriber.

- I anden halvleg gav vi Rooney mere at arbejde med, og han viste absolut fantastisk form, de kunne ikke holde ham. Det var enestående, siger Ferguson til TV3+.

Den skotske manager var derimod ikke særligt begejstret for den måde, hans hold var kommet ind i kampen på.

- Vi fik en forfærdelig start med en frygtelig fejl, som kostede det første mål. Og det er indlysende, at det gør det svært i Milano - det giver selvtillid og vækker også tilskuerne.

- Det var hårde 15 minutter, indtil vi fik os etableret i kampen. Da vi gjorde det, spillede vi god fodbold, men jeg mener ikke, at vi fortjente at have uafgjort ved pausen, siger Alex Ferguson.

Med 3-2 har englænderne alle muligheder for at gå videre til kvartfinalerne i Champions League, når der om to uger spilles returkamp hjemme på Old Trafford.

- Vi vil forsøge at vinde, det er den bedste måde at angribe det på. Vi har et godt udgangspunkt, men fodbold er som bekendt et sjovt spil, hvor meget kan ske. Vi skal koncentrere os og spille op til vores niveau, og så har vi en virkelig god chance, vurderer United-manageren.

Ferguson skamroser målfarlige Rooney

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce