Ferguson i chok over nederlag

Manchester United's manager Sir Alex Ferguson forlader Old Trafford søndag i Manchester.
Foto: Jon Super/AP/POLFOTO

Ferguson i chok over nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Alex Ferguson forsøgte ikke at pakke sin skuffelse ind efter FA Cup-chokket, hvor Manchester United tabte til Leeds.

Alex Ferguson har i sine 24 år som Manchester United-manager aldrig prøvet at ryge ud af den engelske FA Cup så tidligt som tredje runde. Og klubben har ikke siden 1984 prøvet at tabe til et lavere rangerende hold i pokalturneringen.

Derfor var det også en rystet United-manager, der søndag så sit hold tabe med 0-1 på hjemmebane til Leeds United.

- Forberedelsen til kampen var god, men jeg er chokeret over indsatsen, siger Ferguson til klubbens egen tv-station.

- Vi kom slet ikke ind i kampen fra begyndelsen af, men det gjorde de, og de fik et mål, som gav dem noget tro. De kæmpede som tigre, og det er, hvad vi forventer, alle hold gør, når de kommer til Old Trafford for at spille FA Cup. Det er en skuffelse, konstaterer den 68-årige skotte, der så sit hold komme bagud i det 19. minut.

- Vi blev taget på sengen. Det var et skidt mål for os. Hele præstationen i første halvleg var dårlig. Vi fandt aldrig ind til vores spil med kvalitet i afleveringerne. Hele indsatsen var bare dårlig, mener Ferguson.

Han sparede en del spillere, men sendte i løbet af kampen navne som Antonio Valencia, Ryan Giggs og Michael Owen på banen i forsøget på at vende billedet.

- Jeg synes ikke, at nogle af spillerne kan sige, at de havde en god dag. Det skulle måske være Valencia, da han kom ind. Men det tog os jo nærmest 10 minutter at give ham bolden første gang, lyder det fra Ferguson.

Ferguson i chok over nederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce