Ferguson: Jeg er færdig om tre år


Ferguson: Jeg er færdig om tre år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Manchester Uniteds 66-årige skotske succestræner, Alex Ferguson, går på pension inden for tre år, siger han.

Det bliver maksimalt til tre år mere ved roret for Alex Ferguson i Manchester United. Det lover den 66-årige skotske succestræner, som har været i spidsen for klubben siden 1986.

- Jeg kommer ikke til at være træner her mere end allerhøjst tre år endnu. Det kan jeg forsikre om, siger Alex Ferguson ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han havde oprindeligt proklameret, at han ville indstille karrieren i 2002, men der ombestemte han sig og tog en tørn til. Det kommer ikke til at ske igen, forsikrer han.

- Det var min kone Cathy, der talte mig ud af at gå på pension sidste gang, men det ville hun ikke gøre nu, siger Alex Ferguson, der tidligere har udtalt, at han største mål var at slå Liverpool af pinden som Englands mest succesfulde hold gennem tiderne.

For at gøre det mangler han stadig lidt endnu, da Merseyside-klubben har vundet 18 mesterskaber og 5 Europa Cup-trofæer, mens Manchester United med sæsonens to triumfer i de turneringer nu står på 17 mesterskaber og 3 europæiske mesterskaber.

Men det kan være, at tre år er nok for den skotske træner, der mener, at han nu har det bedste hold i sin tid i Manchester United.

Ferguson: Jeg er færdig om tre år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce