Fem stjerner fra Bäckman


Fem stjerner fra Bäckman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ishockeylandstræner Per Bäckman var oprigtigt skuffet over, at Danmark ikke fik mere ud af den tidlige scoring mod Finland.

Per Bäckman så en anelse slukøret ud efter Danmarks 1-5-nederlag mod Finland ved A-VM i ishockey. Landstrænerens ærgrelse skyldtes dog ikke danskernes indsats, men derimod at det ikke lykkes at få mere end et firemålsnederlag ud af anstrengelserne.

- Efter første periode troede jeg, at vi kunne få point. Det føltes sådan med den selvtillid, som spillerne viste. Jeg er utroligt imponeret. Vi havde en kæmpechance for at overraske her, og jeg tror ikke, at vi kan spille ret meget bedre. Det var en femstjernet indsats, men vi havde ikke rigtigt det held, der skal til i sådan en situation, siger landstræneren, der mener, at flere spillere leverede en indsats langt over det niveau, de normalt spiller på.

Finnerne kom ikke altid let til chancerne, og det lover godt for skæbnekampen mod Norge onsdag.

- Kommer vi op på det her niveau igen, så har vi en stor chance for at slå Norge, siger Per Bäckman, hvis eneste bekymring gælder målmandsposten. Sebastian Dahm lukkede fem mål ind, nøjagtigt som kollegaen og konkurrenten Patrick Galbraith gjorde mod Tjekkiet.

- Uden at være uhøflig kan man vel godt sige, at ingen af målmændene har imponeret indtil videre, siger landstræneren.

Fem stjerner fra Bäckman

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce