Fem rekorder til Rikke Møller Pedersen


Fem rekorder til Rikke Møller Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

SVØMNING: Det fynske stortalent Rikke Møller Pedersen fra STO 95 kunne i går vende snuden hjem efter et vellykket junior-EM i Portugal.

For nok blev det ikke til medaljer for den 15-årige brystsvømmer, men en enkelt finaleplads på 50 meteren og fem danske juniorrekorder var rigeligt til at få smilet frem hos Odense-pigen i den internationale debut.

- Det har været rigtigt sjovt. De allerbedste går godt nok hurtigt, men de skræmmer mig nu ikke. Jeg svømmer lige så hurtigt om et års tid, siger Rikke Møller Pedersen.

De fem rekorder blev alle sat på 50- og 100 meter-distancen.

- Og det var store forbedringer på tiden, så det er jeg rigtig glad for, siger STO'eren.

Efter hjemkomsten venter tre ugers tiltrængt sommerferie. Derefter begynder den tunge efterårstræning frem mod de nordiske mesterskaber til vinter.

- Dér er målet at svømme hurtigt og vinde lidt, siger hun.

Utilfreds træner

Overordnet er den danske juniorlandstræner Bo Jacobsen dog ikke helt tilfreds med Danmarks niveau.

Lande som Polen, Slovakiet og specielt Slovenien har imponeret med flere medaljer af ædleste karat. Som ventet har Rusland og Tyskland været dominerende, og herefter kom de tre førnævnte lande.

De nordiske nationer har fået en ringe høst i form af én bronzemedalje til hvert af de tre følgende lande: Sverige, Finland og Danmark.

- Det er som om, at selv om der blev sat utallige rekorder, såvel personlige som danske juniorrekorder, er der stadig et stykke vej, før vi når et stabilt godt dansk niveau, siger Bo Jacobsen.

Randi Nielsen fra Nyborg og Kasper Finddal fra STO 95 satte også personlige rekorder ved stævnet.

Fem rekorder til Rikke Møller Pedersen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce