Når Team Tvis Holstebro kommer til Odense onsdag aften, er det den femte sidste kamp i grundspillet, det gælder for HC Odense. Spændingen om hvem der skal være en del af nedrykningsspillet er stadig intakt.

HC Odense er inde i en rigtig god stime i øjeblikket. De sidste tre kampe er blevet vundet, hvilket har resulteret i, at man er rykket væk fra bunden og det frygtede nedrykningsspil.

HC Odense er dog ikke på nogen måde i sikkerhed endnu, og i de fem kampe der resterer i sæsonen, skal der leveres gode resultater.

I øjeblikket ligger man nummer ni og er to point foran SK Aarhus, der som nummer ti besætter den ene af de to pladser til nedrykningsspillet.

Ikke nemme modstandere

Og det er ikke ligefrem nemme modstandere, der venter piger fra Odense. Af de fem kampe, der skal spilles, ligger fire af holdene i top fem. Det er kun rækkens absolutte bundhold SønderjyskE, der må siges at være en overkommenlig modstander for HC Odense.

Så selvom Odense ligger godt til nu, er spændingen stadig intakt. Der skal spillet godt på banen og hives nogen point hjem, hvis den der også skal være kvindehåndbold fra den bedste damerække i Danmark i Odense til næste år.

Mere om emnet

Se alle
Fjerde sejr på stribe til HC Odense

Fjerde sejr på stribe til HC Odense

Glæder sig: HC Odense henter Madsen hjem