Feltet på plads


Feltet på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

CYKLING: Selv om Jakob Piil nu endegyldigt har meldt fra til søndagens klassiker, Fyen Rundt, så ser feltet nu ganske fornuftigt ud.

Som tidligere nævnt er de seneste to års vinder, Jacob Moe Rasmussen, Team PH, med i feltet, men nu har yderligere to, der har prøvet at køre først over stregen i verdens tredjeældste cykelløb, meldt sig klar til kamp med de fynske bakker.

Det er Claus Holm, der vandt i 1991, og Morten Sonne, der vandt i 2000. Begge stiller op for Team Bornholm.

Det svenske hold, Team Bianchi Nordic, der blandt andet har danske Glenn Bak på holdet, har tilmeldt to ryttere, der kender til at komme først over stregen, nemlig Petter Renäng og Jonas Holmkvist, der vandt det svenske mesterskab henholdsvis i år og sidste år.

Hjemmeholdet, Team Odense Energi, har fortsat langt mere succes på bane end på landevej. Kaptajnen ude på vejene er Brian Larsen, og han får blandt andet baneesserne Alex Rasmussen, Casper Jørgensen og Michael Berling med på holdet.

Odense-holdets hovedrivaler på banerne er oftest Glud & Marstrand Horsens, der til gengæld altid gør det stærkt på de danske landeveje, og med ni ryttere på holdet vil det givet tale med om sejren.

(mads)

Feltet på plads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce