Faxe dropper Tøfting


Faxe dropper Tøfting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

John Faxe Jensen fornemmer ikke, at Stig Tøfting er den rette mand som assistent i Randers, og derfor slutter samarbejdet.

Randers-cheftræner John Faxe Jensen mener ikke, at Stig Tøfting er den rette mand som hans assistent. Derfor ryger Tøfting ud af klubben, når sæsonen er slut.

- Jobbet som assistenttræner og dermed min nærmeste allierede og samarbejdspartner har utrolig stor betydning for mig, og da jeg ikke føler mig overbevist om, at Stig er den assistent, jeg har brug for, har jeg anmodet klubben om, at der findes en ny til posten fra næste sæson. Jeg ser ikke Stig som en assistenttræner, jeg ser ham nærmere som en cheftræner. Stig har været meget loyal over for mig, og jeg ønsker ham derfor al mulig held og lykke fremover, siger John Faxe Jensen i en pressemeddelelse.

Stig Tøfting har været i klubben i tre og et halvt år, hvor han først var spiller og opnåede 41 kampe. Han har fungeret som assisterende træner for både Lars Olsen, Colin Todd og her senest John Faxe Jensen. Han beskriver det som en god tid.

- Det har været godt og lærerigt for mig at være en del af en organisation, der har bragt Randers FC til toppen af dansk fodbold med blandt andet en sejr i pokalfinalen. Jeg håber, at jeg i de sidste seks kampe i denne sæson kan være med til at skaffe Randers FC en historisk placering i SAS Ligaen, siger han.

Faxe dropper Tøfting

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce