Favoritterne holdt hjem

Par nummer ni, Jacob Filipowitcz og Jens Erik Madsen demonstrerer et perfekt skifte. De to herre blev dog ikke placeret blandt de bedste ved DM.
Foto: Birgitte Carol-Heiberg

Favoritterne holdt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

PARLØB: Rutine og ungt blod var den gyldne DM-kombination i Odense

CYKLING: DM i parløb fik de forventede vindere i aftes. Omkring halvvejs gennem de 50 kilometer på ovalen i Odense faldt afgørelsen.

Gennemrutinerede Jimmi Madsen og purunge Mads Christensen med de legendariske 7-taller på ryggen rykkede sig fri og tog en omgang til feltet - en føring, de aldrig gav fra sig igen.

- Jimmy ved jo lige nøjagtigt, hvordan han skal køre, og så kan man kun være imponeret over Mads Christensen, der i så en alder kan holde så højt et tempo, sagde Claus Rasmussen, arrangør og OCK-mand.

Odense-folk kiksede

De lokale håb Per Verdi og Alex Rasmussen kunne ikke stå distancen. Først blev de en anelse rystet over to tidlige styrt i feltet, og da de var kommet sig over det, var de selv umådelig tæt på en tur i betonen. Ved et skifte måtte Alex Ramussen helt ud i græsset for at undgå et styrt.

Den unge junior-rytter har ikke stor erfaring med parløbet, som han kun har kørt i denne sæson. Fynboerne sluttede som nummer syv ud af de 10 par til start.

- Det ville selvfølgelig have været helt perfekt, hvis de kunne have kæmpet med om medaljerne, men generelt var det en fin aften, sagde Claus Rasmussen.

Solen strålede

De truende eftermiddagsskyer drev væk og åbnede for en herlig solskinsaften ved Højstrupvej.

Par nummer 1, Dennis Rasmussen og Morten Christiansen, snuppede sølvet og Jimmy Hansen/Anders Christensen bronzen.

I den kommende weekend køres de resterende DM-discipliner på Århus-banen, og her har fynske Alex Rasmussen pæne DM-chancer på 1000 meteren, hvor han for nylig vandt guld i juniorklassen.

Favoritterne holdt hjem

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce