Favoritter forventer fjerdeplads


Favoritter forventer fjerdeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VOLLEYBALL: Lyø-brødrene Peter og Thomas har endnu en gang fået favoritværdigheden kastet over skuldrene, inden den anden DM-semifinale i beachvolley på Kerteminde Nordstrand i weekenden.

Tidligere ville det have været en selvfølge for det stærke par, men på det seneste er udgangspunktet blevet et lidt andet for de erfarne herrer.

- Vi er begge to blevet far og har nok ikke trænet helt så meget, som vi skulle - men tiden går med andre ting end før, griner Peter Lyø, mens familiens mindste boltrer sig højlydt i baggrunden.

- Før i tiden ville vi have taget det som en selvfølge at skulle vinde. Men i år har vi valgt at sætte top fire som et mål. Det er nok også meget realistisk, mener DHG'eren.

- Jeg har spillet en lille smule mere end Thomas, men ikke ret meget, og vi har ikke spillet sammen siden DM i Nyborg. Det kommer til at hævne sig på søndag, mener Peter Lyø og forklarer:

- Vi skal bruge det første spil på lige at finde hinanden igen. I løbet af lørdagen spiller vi optimalt, og når det så bliver søndag - ja, så er vi nok blevet trætte, påstår Peter Lyø leende.

- Der er en del fra forbundet, som gerne vil give os favoritværdigheden - men vi skal jo også være realistiske. På den anden side, så går vi på banen for at vinde. Det skal man ikke tage fejl af, siger han.

- Og det er jo hjemmebane for os, og solen skinner. Godt nok er 90 procent af de andre deltagere i bedre form end os. Men der er nok ikke nogen grund til at blive overrasket, hvis vi går hen og vinder, siger Peter Lyø med et glimt i øjet.

Favoritter forventer fjerdeplads

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce