Favoritten kunne sin ABC


Favoritten kunne sin ABC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

HESTE: Oberstløjtnant Sørensens Mindeløb var hovedbegivenheden i aftes på Royal Canin Arena, og det blev til den ventede sejr til favoritten Handsome Kiss, som træner René Kjær kørte et løb med helt efter travets ABC. Opskriften spids og slut kunne der ikke rokkes ved, selv om Marsk Stig i et lynangreb for sin træner Chr. Lindhardt kom styrtende til slut. Must Be Axis tog sig af tredjepladsen for træner Bent Svendsen.

V5-spillet indledtes med den ventede sejr til Cocco med Aalborg-træner Flemming Jensen i sulkyen. Opløbskampen blev tæt, men "Ismanden" havde kontrol over begivenhederne og styrede den fireårige hoppe til årets første sejr og en udgangsværdi på 55 kr. Niro De Hedebo med Chr. Lindhardt og Wapasha med Ole Bender tog sig af pladserne.

I anden afdeling slog den gæve Billund-amatør Evald Jensen til med sin egen Kimber Top. En pæn overraskelse til 13 gange pengene, men taget højde for i avisens V5-forslag, som pludselig var 667 kr. værd.

Kimber Top er altid en lynstarter, og den havde indikeret storform i forrige start i Billund og klarede denne gang at holde favoritten Lukas Skovbæk bag sig.

Men det var endnu ikke slut med overraskelserne. Træner Henrik Lønborg fra Århus er i vælten i øjeblikket, og han styrede Mødes På Pitstop til dens første karrieresejr. Med et vinderodds på 15,64 væltede V5-spillerne af, og der var kun 18 boner tilbage med mulighed for at ramme alle fem rigtige. Crimsom Glory med Ken Ecce og Memory Rush med Ole Bender var tæt på i mål.

Træner Knud Mønster fra Skive tog turen til Odense uden at have egen-trænede heste med. I stedet kørte han Letscountthemoney for kollega Henrik Lund til en stensikker sejr i fjerde afdeling, hvor han uden kamp kom til spids fra start, da konkurrenterne galopperede. Tillægshestene Ka'la Grande og Jill Waltz tog sig af pladserne.

I rammeprogrammet åbnede den dygtige amatør Pernille Rasmussen aftenen med en start til mål-sejr med den gamle slider Glenfiddich, som havde fået nyt liv i hendes hænder. Derek Frontline en lige så sikker nummer to for Martin Frederiksen.

Træner John K. Hansen stod i nul-klassens opgør for en ny sejr med den treårige New Eplosion, der var klart bedre end konkurrenterne, hvoraf My Epice var bedst af resten.

Favoritten kunne sin ABC

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce