Farnerud arkitekt bag Brøndby-sejr

Alexander Farnerud sørgede for, at Kent Nielsens tropper holdt presset på FC København inden søndagens kampe.
Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Farnerud arkitekt bag Brøndby-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Brøndby overvandt her til aften en tidlig Vejle-scoring, da holdet tog fra Jylland med en 3-1-sejr. Alexander Farnerud var den afgørende faktor med to mål.

Brøndby overvandt en chokstart fra Vejle, da guldkandidaterne her til aften tog fra Nørreskoven med en 3-1-sejr og tre point i SAS Ligaens 28. spillerunde. Alexander Farnerud sørgede for, at Kent Nielsens tropper holdt presset på FC København inden søndagens kampe.

Begge hold var pisket til at få en sejr - Vejle for at holde liv i nedrykningskampen og Brøndby for at bevare kontakten til FCK i toppen af tabellen.

Det var hjemmeholdet, der begyndte kampen bedst. Holdet nærmest chokstartede i kampens andet minut, da Brøndby-backen Daniel Wass missede opdækningen af Brian Nielsen, som let kunne bringe Vejle foran. Dog fik Brøndby udlignet forholdsvist hurtigt, da Max von Schlebrügge steg til vejrs efter et hjørnespark.

Herefter stod der Brøndby på resten af halvlegen, hvor man så flere af de gamle fremadrettede og målsøgende dyder, som har været en mangelvare i foråret.

I anden halvleg startede Vejle igen bedst. Men stille og roligt fik Brøndby igen overtaget, og en scoring lå længe og lurede. Midt i halvlegen kom den så. På flotteste vis hamrede Alexander Farnerud bolden ind bag en chanceløs Jimmy Nielsen fra kanten af feltet.

Et kvarter før tid blev kampen afgjort, da selvsamme Farnerud igen udplacerede Jimmy Nielsen - denne gang inde i feltet.

Med sejren kom Brøndby op på SAS Ligaens førsteplads. Men holdet kan miste den igen, når FCK møder AaB i morgen. Mere dystert ser det ud for Vejle i bunden.

Farnerud arkitekt bag Brøndby-sejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce