Farlig modstander: Odense HC spiller topkamp om de sjove pladser

Jan Pytlick ser frem til fuldt hus og fuld koncentration. Arkivfoto: Ole Nielsen

Farlig modstander: Odense HC spiller topkamp om de sjove pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Esbjerg skal formentlig slås, hvis Odense HC vil ende i grundspillets top to. Men tirsdagens modstander har før været lede ved flere af ligaens tophold.

Håndbold: Der er god chance for ægte slutspilsstemning, når Odense HC får besøg af Team Esbjerg i Odense Idrætshal tirsdag aften. Ud over at være en topkamp i kvindernes håndboldliga, så er kampen nemlig også et møde mellem de to hold, som flest tilskuere ser spille i gennemsnit. Hos Odense HC melder man også om næsten alle billetter solgt dagen før slaget, og selv om cheftræner Jan Pytlick oplevet en stor kamp eller to i sin karriere, så kan han godt glæde sig til endnu en.

- Der er jo solgt 2100 billetter, og jeg tror, det bliver en fantastisk kamp. Det bliver lidt en forsmag på slutspillet, og for os er det jo også spændende at måle os mod et hold som Esbjerg, for det er jo udelukkende den slags kampe, vi kommer til at spille i slutspillet, siger han.

Kan slå alle

Efter en kneben sejr i Aarhus kan Odense HC stadig selv afgøre, om holdet skal have to point med videre fra grundspillet. Og for ikke at give serveretten til FC Midtjylland, så skal Esbjerg besejres. Team Esbjerg selv er tre point efter Odense, og selv om top to er svært at nå for gæsterne med to kampe tilbage, så har holdet før været giftigt ved topholdene.

Holdet har således slået både FC Midtjylland og København Håndbold tidligere på sæsonen - en bedrift Odense HC ikke har opnået i år. Og Jan Pytlick er klar over, at der skal koncentration til for at sikre to point.

- Vi kommer til at være mere klar end mod Aarhus. Jeg tror ikke spændingsniveauet var helt, hvor det skulle være i den kamp. Men det kommer det helt automatisk til i sådan en kamp som mod Esbjerg. De er et godt hold, og de er blandt dem, som kan vinde mesterskabet, siger han.

Odense ved fuld styrke

Esbjerg råder over mange stærke spillere, men det er uvist, om den hollandske stjernespiller Estavana Polman bliver klar til Odense HC, efter en skade hun pådrog sig i en sejr over København Håndbold.

Hos Odense HC melder man alle klar, og Kathrine Heindahl, som sad en kamp ude mod Ajax København, og som fik første halvleg mod Aarhus, ser ud til at kunne spille hele den vigtige kamp.

Jan Pytlick forbereder sig til Polman, men selv hvis hun ikke spiller, kan Esbjerg trække på et bredt hold, fortæller han,

- Der er Kristina Liscevic, Sandra Toft i målet, Ida Bjørndalen. Jeg kunne blive ved. De har en stærk trup over hele linjen, siger han.

I Esbjerg kan Odense igen komme til at stå overfor et offensivt forsvar som mod Aarhus, men cheftræneren er ikke bekymret for, om det igen vil give fynboerne problemer.

- Jeg tilskriver det mere det mentale i Aarhus. Det var en sejr, men vi tager ikke noget med fra den kamp, og det bekymrer os ikke så meget, at det så lidt svært ud. Det bliver en helt anden stemning tirsdag, og den slags forsvar er ikke noget, vi generelt har haft særlige problemer med. Men de kan godt lide at spille 5-1, og det har vi selvfølgelig forberedt os på, siger han.

Kampen fløjtes i gang 19.30.

Farlig modstander: Odense HC spiller topkamp om de sjove pladser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce