Fans forpurrede Gravesen-handel

Portester fra vrede fans hindrede en aftale mellem Gravesen og og den italienske klub Genoa.
Foto: Andrew Milligan/AP

Fans forpurrede Gravesen-handel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Den italienske klub Genoa overvejede at købe Thomas Gravesen for få dage siden. Men på grund af enorme fanprotester turde klubbens ledelse ikke at slå til.

Thomas Gravesen var i starten af september tæt på at blive ny spiller i Genoa i den italienske Serie A. Men alene rygterne om klubbens overvejelser medfødte store protestaktioner fra fans, og i sidste ende turde Genoa ikke at slå til, siger sportschef Francesco Salucci.

- Det er rigtigt, at vi var potentielt interesserede i at skrive kontrakt med ham. Men da vi så, hvordan fansene reagerede, besluttede vi at fokusere på andre spillere, siger Salucci til kunsport.dk.

Ifølge den italienske sportsavis La Gazzetta delle Sport reagerede 15.000 vrede fans på en debat på internettet om et eventuelt indkøb af Gravesen. Klubbens ledelse havde uafhængigt af protesterne også store betænkeligheder ved at hente Gravesen, der nærmest har oplevet uafbrudt nedgang i sit spil, siden han forlod engelske Everton til fordel for kongeklubben Real Madrid. Salucci mener ikke, at Gravesen mentalt er den samme, som han var engang.

Søndag offentliggjorde klubben så i stedet, at den har hentet den brasilianske midtbanespiller Thiago Motta på en etårig kontrakt i FC Barcelona.

Fans forpurrede Gravesen-handel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce