Fanregister koster FCK støtte


Fanregister koster FCK støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En hård kerne af FCK-fans er så sure over at skulle registreres, at de bliver væk fra udekampe. Klubledelsen tager den manglende støtte roligt.

FC Københavns fodboldhold kan måske se frem til yderst begrænset støtte, når holdet spiller på udebane i fremtiden. Efter flere episoder med uro i sidste sæson lavede klubben nye regler, der gør, at fans, som vil med til udekampe, skal registreres med billede, navn, adresse og højde i det, der er blevet døbt FCK Away.

Men ifølge Ekstra Bladet er især fansene i den uofficielle fraktion "Urban Crew" så utilfredse med det nye tiltag, at det er forklaringen på, at der kun var mellem små 100 FCK-tilhængere til søndagens udekamp mod Randers.

Kommerciel direktør i FCK Dan Hammer har det okay med, at der ikke var flere FCK-fans med i Randers. Han mener ikke, at klubben har noget valg.

- Vi ser det som et relativt afslappet tiltag. Hvis du ikke engang vil det, som vi har bedt dem om at gøre, så er det vores konklusion, at så er du der nok af de forkerte årsager, siger han og slår fast:

- Jeg vil hellere have en kamp med færre FCK-tilhængere og ingen ballade end en kamp med mange FCK-tilhængere på udebaneafsnittet og så de episoder, vi har set på fire-fem stadioner igennem det seneste par sæsoner, siger han til Ekstra Bladet

Fanregister koster FCK støtte

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce