Fall bliver kun mere værd i pris

Djiby Fall, der her ses i en af de talrige nærkampe med AGF's Dan Thomassen i søndagens kamp i Odense, er allerede et navn, som er mange millioner værd.
Foto: Carsten Bundgaard

Fall bliver kun mere værd i pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jørgen Leth talte i de gode, gamle Tour de France-dage altid om løbets logik, og det er netop løbslogisk, at en klasseangriber risikerer at forsvinde, når han for alvor begynder at levere klassepræstationer.

Derfor er OB's Djiby Fall naturligvis et emne hos både inden- og udenlandske klubber, og i Danmark er det traditionelt kun FCK, der leverer de helt store transferbud og dermed nærmest tvinger provinsens førende klubber som OB til de salg, som er en naturlig del af topfodboldens evigt drejende pariserhjul.

Salget af eksempelvis Jonas Borring til FC Midtjylland for 20 millioner kroner var med til at finansiere købet af Eric Djemba-Djemba og Henrik Hansen.

Det er sandsynligt, at nogle af navnene Morten Bisgaard, Peter Nymann og Sdrjan Radonjic bliver solgt eller udlejet, og der kan også lure en overraskelse i et andet navn, fordi OB's trup er nogle lønnumre for stor efter det tidlige farvel til europæisk fodbold.

Men OB sælger næppe Djiby Fall af den simple grund, at han som kun 23-årig snart må forventes at blive endnu mere værd end de 30-40 millioner, som måske i disse timer leveres som bud til direktør Kim Brink.

OB har jo allerede scoret dette transfervindues storsalg i Borring, akkurat som Ulrik Laursens salg til FCK i det forrige vindue var med til at sikre Odense Sport & Events regnskaber.

Men det er troen på, at holdet endelig kan være på vej mod noget stort i Superligaen, der bør vægtes højest af OB-topfolkene. Fall har kontrakt til sommeren 2011, og det mest sandsynlige er, at senegaleseren først sælges næste sommer, med mindre der allerede nu bydes helt eksorbitante summer som 50-60 millioner.

I første omgang kan OB og Fall passende erobre førstepladsen. Med sejr over FC Nordsjælland onsdag aften på Fionia Park. Og OB har tændt en feber, der kan føre langt. Over 10.000 tilskuere mod AGF var et klart vink i sensommerblæsten.

Der bør på flere fronter være flest penge i at vente med et salg af Fall.

Fall bliver kun mere værd i pris

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce