Falk kan opleve Skotlands glæder

Rasmus Falk i gang med en elegant dans mod netop den kommende Celtic-spiller Eric Sviatchenko, til højre, og Jakob Poulsen, til venstre, i en kamp mod FC Midtjylland.
Foto: Yilmaz Polat

Falk kan opleve Skotlands glæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Danmark spiller årets første landskamp i Glasgow i slutningen af marts, kan det i teorien blive halvvejs på hjemmebane, hvis der er noget om snakken om et salg af Rasmus Falk fra OB til den lokale storklub Celtic.

Rygterne om Rasmus Falks fremtid svirrer, men intet er på plads endnu.

Senest har den skotske storklub Celtic i Glasgow været nævnt i dagbladet BT som en yderst interesseret aftager, og hvis der vitterligt bliver noget brugbart ud af det skind, kan det udløse en interessant udvikling på landsholdsfronten. For de rødhvide møder i årets første testkamp netop Skotland på udebane. I Glasgow.

Den nye danske landstræner Åge Hareide skal udtage sit første landshold i midten af marts, og så bliver det spændende, om en type som Rasmus Falk vurderes højt af Hareide.

Falk var med i den store trup, som eks-landstræner Morten Olsen udtog til de afgørende kampe mod Sverige i EM-play-off-matcherne, men Falk nåede ikke at få en rolle. Måske fordi andre indskiftninger var nødvendige inde i Parken på grund af skader.

Men Falk har spillet så imponerende i efteråret, at en udtagelse til Hareides første trup ikke er urealistisk, idet man først skal se nordmandens spillesystem demonstreret.

Landskampen den 29. marts spilles på det nationale stadion i Skotland, Hampden Park, der ligger i den sydlige del af Glasgow, mens de to storklubber Rangers og netop Celtic har hver deres mægtige hjemmebane i henholdsvis vest og øst af byen.

Skotterne virker i fremgang på landsholdsfronten, idet holdet leverede flere gode resultater i en svær pulje mod blandt andre Polen og Tyskland i EM-kvalifikationen, men træner Gordon Strachans hold nåede lige netop ikke med til EM-slutrunden i Frankrig. Som Danmark.

Søndag blev det annonceret, at Celtic har købt FC Midtjyllands forsvarer Eric Sviatchenko, og det gav straks stor omtale i de nationale medier, og i et enkelt blev rygtet om Rasmus Falks mulige ankomst også nævnt.

Men det var sandsynligvis blot en viderebringelse af den tidligere historie, men giver dog en snert af den interesse, som i givet fald ville blive deldelt den fynske dribler, hvis han havnede i den legendariske grønhvid-stribede Celtic-trøje.

Celtic sejrede lørdag sikker 4-1 ude over bundklubben Dundee United, der der er faldet dybt fra tidligere storhed. Celtic har seks points afstand ned Aberdeen, der søndag sejrede ude over højlandsklubben Ross County. Tredjepladsen indehaves af Hearts fra Edinburgh.

Falk kan opleve Skotlands glæder

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce