Rasmus Falk tror på, at han i sin sidste sæson før skiftet til FC København vil opleve at slutte i OB på en højere plads end i de seneste fire år.

FODBOLD: Rasmus Falk vil sammen med sine OB-kammerater arbejde på at aflevere på en højere tabelplads end i de sidste fire år, inden han rejser til hovedstaden for at starte jobbet i FC København.

- Det har været forfærdeligt at blive nummer ti så ofte og at tabe mere, end man vinder. Det har været tilfældet. Men i år er der takter og tendenser, der peger i en anden retning. Vi har spillet flot-flot fodbold, men har haft udfald. Vi har lukket for mange mål ind. Det ved alle, men det bliver der arbejdet på at forbedre. Vi skal være mere stabile, for der er stor forskel på at tabe 2-1 i forhold til 4-0 til Sønderjyske, mener Rasmus Falk.

Han er stadig fit, selv om han stort set ikke har haft ferie i et år, fordi han i sommer strøg direkte til U21-EM-slutrunden i Sverige.

Til gengæld er andre blevet ramt af sygdom i Belek.

Ari Skúlason og Kristian Veber er hårdest ramt og mødte ikke op til aftensmaden fredag, mens færingen Jóan Simun Edmundsson var i bedring og deltog i spisningen.

Anders Thomsen fik problemer fredag formiddag og måtte have en forbinding om låret, men var ikke i stand til at træne om eftermiddagen.

OB spiller sin sidste kamp i Tyrkiet på søndag mod Brijeg fra Kroatien.

Læs stort interview med Rasmus Falk i dag i Sport Fyn.

  • fyens.dk

Mere om emnet

Se alle

Solbakken godkender truppen efter januars svingdør

1
Falks afløser fundet?: Mohammed Fellah rygtes på vej til OB

Falks afløser fundet?: Mohammed Fellah rygtes på vej til OB

12
Forstående OB: Regner med at se Falk spille i foråret

Forstående OB: Regner med at se Falk spille i foråret