Fakta om OB-Sønderjyskero


Fakta om OB-Sønderjyskero

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB kan stille med nøjagtig samme 11, der er startet på banen i de hidtidige seks superliga-kampe. Men den nigerianske angriber Peter Utaka kan få debut, og også Jonas Troest, Espen Ruud, Peter Nymann og målmand David Preece er udtaget.

Emanuel Clottey, Morten Bisgaard, Timmi Johansen og Cristian Bolaños spillede på andetholdet i lørdags.

Ken Ilsø bliver sparet på grund af en ankelskade for at blive helt klar til sønderjydernes AGF-kamp. Morten Avnskjold har også problemer og spares måske også, så han giver plads til Henrik Bødker centralt.

Sønderjyderne har i holdudtagelsen satset på noget fysik, men det kan naturligvis gå ud over afleveringsspillet.

Björn Runström og især Djiby Fall risikerer karantæne ved en advarsel i aften.

Den 19. oktober er det nøjagtig 10 år siden, at Haderslev sensationelt vandt 6-5 over OB, der ellers i 2. halvleg førte med 5-1. Daværende målmand Jesper Rasmussen er med i den trup, som SønderjyskE har med til Odense i aften.

Esben Hansen genoptræner og har nu været med i noget spil i kant til træningen. Næste udfordring for knæet bliver at sparke på mål.

For et par år siden førte OB 2-0 på Fionia Park mod SønderjyskE, men tabte 2-3.

Nicolai Wael, tidligere OB-spiller, nu assistent for SønderjyskE siger: "Vi har haft mest fokus på os selv inden kampen, men selvfølgelig er Djiby Fall en herre, man holder øje med. Selv om Odense er et hold med dygtige angribere, så tror jeg, vores forsvar er af den krigeriske type, som nok skal løfte opgaven at vinde de små kampe i kampen".

SønderjyskEs nye estiske kant fra Flora Tallinn er i første omgang udset til en plads på bænken. Han hedder Andrei Sidorenkov.

Fakta om OB-Sønderjyskero

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce