Fakta om OB-FC Nordsjælland


Fakta om OB-FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Djiby Fall bør kunne ryste FC Nordsjællands forsvar både i spillet og ved dødbolde.

Generelt har nordsjællænderne altid stået for fremragende spilkultur, der - når det kører for gæsterne - ser godt ud for øjet.

Nordsjællænderne gør meget ud af at spille sig ud af alle situationer og i Martin Bernburg har holdet en giftig og antritsstærk angriber, der har forbedret sig teknisk.

Anders Dahl, en af fire svenskere i FCN-truppen, er det kreative og målfarlige element på midtbanen, mens Morten Karlsen arbejder som en hest.

Holdet lider af tabet af Thomas Kristensen til FCK, men har fine talenter i Søren Christensen og driblekunstneren Issey Nakajima-Farran, som Thomas Helveg vil forsøge at bremse med en vis fysik.

OB vil bombardere det nordsjællandske målfelt med dødbolde. Jesper Hansen er ikke den skarpeste målmand i Superligaen og bør presses.

FC Nordsjælland meddeler, at klubben ved de sidste træninger har gjort ekstra ud af at terpe dødbolde.

- Ikke mindst for at undgå, at Djiby Fall får skabt den ravage mod os, som han har gjort i deres første kampe, siger Morten Wieghorst, der dog også har opdaget, at OB har haft problemer med modstandernes dødbolde.

- Vi har forberedt os grundigt på begge dele, siger Wieghorst.

OB stiller sandsynligvis med samme start-elleve som mod AGF. Peter Nymann har været en tur omkring reserveholdet, der spillede træningskamp i går, så Cristian Bolaños denne gang får plads på bænken.

Her tager også spillere som Anders Lindegaard (reservekeeper), Jonas Troest, Espen Ruud, Morten Bisgaard og Matti Lund Nielsen plads.

Mads Timm er ved at være klar til kamp, mens Timmi Johansen og Esben Hansen genoptræner.

Fakta om OB-FC Nordsjælland

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce