Fakta om AaB-OB


Fakta om AaB-OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

OB kan kun i yderste teori misse fjerdepladsen. Med et forspring på tre point og en målscore, der er 18 mål bedre end Horsens', sker det næppe, men det ser naturligvis bedst ud at distancere østjyderne med point og ikke på målscoren. Horsens skal til Århus til østjysk lokalderby mod AGF.

OB kan i stedet knokle for at fastholde holdets ubesejrede statistik mod AaB i nordjydernes mesterskabssæson. I efteråret vandt OB 3-2 i Aalborg, mens det blev 1-1 i forårspremieren. Lykkes det, vil det være første gang siden 1993/1994-sæsonen, at AaB ikke har vundet et eneste af de indbyrdes opgør mod OB.

OB må undvære de skadede Esben Hansen, Johan Absalonsen og Jonas Troest. Ingen af de tre trænede med under OB's afsluttende træning fredag formiddag.

Til gengæld er Atle Roar Håland tilbage efter at have afsonet to spilledages karantæne.

For OB bliver kampen i Aalborg en afsked med Bechara Oliveira, der har haft en sløj sæson og nu skal til Vejle. Bechara vil dog altid blive husket som målscorer i pokalfinalen sidste år, hvor OB som bekendt slog FCK.

AaB stiller formentlig med Simon Bræmer og Jeppe Curth i front, men også unge Patrick Kristensen er i spil til de pladser.

Lejesvenden Lars Nilsson, der blev hentet som erstatning for Rada Prica, er til gengæld småskadet og spiller ikke.

At kampen i Aalborg er uden betydning for tabellen, ses tydeligt af det faktum, at nordjyderne lod træner Erik Hamrén tage til Trondheim allerede i søndags. Han vendte først tilbage til Aalborg torsdag. Hamrén er allerede så småt startet i sit kommende job som Rosenborg-træner.

Fakta om AaB-OB

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce