Færre kontraktspillere i FC Fyn

I løbet af denne uge kommer der en afklaring på, om Viggo Jensen fortsætter i FC Fyn trods den missede oprykning. Ligesom spillerne og alle andre omkring den unge fusionsklub var Viggo Jensen gennem hele følelsesregisteret i lørdags, da FC Fyn mødte Vanløse IF i København sideløbende med, at rivalerne fra Brabrand IF havde besøg af bundholdet AB 70. Århusianerne trak det længste strå - i overtiden.
Foto: Carsten Bundgaard

Færre kontraktspillere i FC Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Fyn-projektet fortsætter trods anden missede oprykning - i løbet af denne uge afgøres spillerstruktur og Viggo Jensens fremtid

FODBOLD: FC Fyns organisation får travlt i denne uge, hvor den unge fusionsklub skal finde sine fødder, efter at det lørdag stod klart, at klubben for andet år i træk har misset målet om oprykning fra 2. division vest til 1. division.

FC Fyn-direktør Kim Lundshøj siger, at der i løbet af ugen kommer en afklaring af både den fremtidige spillerstruktur - og af fremtiden for træner Viggo Jensen.

FC Fyn har for øjeblikket 23 spillere på kontrakt, men Kim Lundshøj lægger ikke skjul på, at det antal meget vel kan blive justeret ned med henblik på den kommende sæson.

Nogle af spillerne har en option i deres kontrakt, så kontrakten reelt nu er opsagt, når det ikke blev til oprykning.

- Det bliver måske et farvel til nogle spillere og goddag til nogle nye. Meget vil være afklaret inden ugens udgang, siger Kim Lundshøj.

De står ubundet

Efter den missede adgang til oprykningskampe mod Fremad Amager er FC Fyn-træner Viggo Jensen tavs omkring sin fremtid. Som omtalt i går ønsker den garvede træner ikke offentlighed omkring sine ansættelsesforhold. Det står imidlertid fast, at både Viggo Jensen og FC Fyn er ubundet i forhold til en fortsættelse af samarbejdet efter at "projekt oprykning" er mislykkedes.

Viggo Jensen afløste i vinterpausen Roald Poulsen som træner i FC Fyn - Viggo Jensen var manden, der skulle tage FC Fyn det sidste skridt. Selv om den mission altså mislykkedes, er både Kim Lundshøj og FC Fyn-formand Poul Jensen fulde af ros overfor Viggo Jensens indsats.

- Vi har været mere end tilfredse med Viggo Jensen. Spillerne skulle lige vænne sig til nye koncepter, men her i afslutningen af sæsonen har man kunnet se resultaterne, siger Poul Jensen.

Også Kim Lundshøj peger på, at Viggo Jensen kun har haft et halvt år til at gøre det, han ville.

- Det er nu, vi er begyndt at se resultaterne, lyder det fra Kim Lundshøj.

Usvækket interesse

Formand Poul Jensen understreger i øvrigt, at FC Fyn-projektet fortsætter - og med et sikkert mål om oprykning også i tredje sæson. På spørgsmålet, hvor mange sæsoner, klubben kan tåle at misse oprykning, siger Poul Jensen:

- Det kan jeg ikke sætte tal på. Men det er helt sikkert, at vi går ind til tredje sæson med en klar målsætning om oprykning - og også vil sætte midlerne bag det mål. Vi ved, at vi har opbakning i moderklubberne til en fortsættelse.

Kim Lundshøj fastslår også, at sponsorer og investorer står bag FC Fyn trods den missede oprykning.

- Vi forventer en usvækket interesse fra sponsorer og investorer. FC Fyn er ikke kun en fodboldklub, men også et netværk for dem, der engagerer sig i klubben, fastslår Kim Lundshøj.

Hovedparten af de tungeste sponsorer har aftaler, der først udløber 30. juni 2009. De aftaler skal altså først til begyndende revurdering midt i 2009 - på et tidspunkt, hvor både klub og sponsorer vil have et fingerpeg om, hvordan det går den ambitiøse fusionsklub i sæsonen 2009/2010.

Færre kontraktspillere i FC Fyn

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce