Casper Radza er blevet enig med OB om at ophæve hans kontrakt med øjeblikkelig virkning. Han vil finde en ny klub, hvor han kan spille regelmæssigt på førsteholdet.

Casper Radza har været inde omkring diverse ungdomslandshold gennem årene og har haft sin daglige gang i OB siden han var 15. Men nu er det slut. Den 21-årige målmand, der i denne sæson har fungeret som tredjevalg, stopper i det fynske.

Casper Radza havde egentlig en kontrakt fremtil sommeren, men så lang tid blev hans altså ikke i klubben. Klubben og Casper Radza blev enige om, at det ville være bedst, hvis man stoppede samarbejdet øjeblikkeligt, så målmandstalentet kan kigge efter fast spilletid et andet sted.

- Målmænd har oftest et andet karriereforløb end andre fodboldspillere, og derfor er det et rigtigt og fornuftigt valg for Casper Radza, at han prioriterer muligheden for fast spilletid. Det har han større chance for andre steder end hos os, og jeg er sikker på, at hans udvikling vil komme til at gå endnu hurtigere, end den ville have gjort i OB. Casper har udviklet sig godt hos os, men næste skridt er, at han skal spille kampe, og det bliver spændende at se, hvordan det vil påvirke hans muligheder for at få sit talent til at folde sig endnu mere ud, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

Hovedpersonen selv er også godt tilfreds med muligheden for at finde nye græsgange.

- Det har været mit ønske i noget tid, at jeg fik mulighed for at finde et sted, hvor jeg kunne få mere regelmæssig og fast spilletid på førsteholdet. Det har jeg fundet en god mulighed for, som jeg vil undersøge nærmere. Samtidig er det svært at sige farvel eller på gensyn til OB, for jeg har haft min daglige gang hernede siden jeg var 15 år, så det er svært. Men det er en nødvendighed for mig at tage det skridt nu, for jeg har stadig ambitioner om at skulle spille Superliga eller noget tilsvarende igen på et senere tidspunkt. Selvom jeg havde håbet, at det var blevet til endnu mere, så er jeg stolt over og glad for, at jeg nåede at få min debut for OB, for det var et af mine store mål, da jeg blev fuldtidsprofessionel for to et halvt år siden, siger han.

Casper Radza fik debut for OB's førstehold, da han blev skiftet ind mod AGF for en skadet Michael Falkesgaard.

Mere om emnet

Se alle
Zohore-klubs vilde forbrug

Zohore-klubs vilde forbrug

Zohore solgt: Bliver lejet videre til Cardiff City

10 millioner kroner: Ligner o.k. til salg af Zohore

10 millioner kroner: Ligner o.k. til salg af Zohore