Faaborg HK’s gyldne chance


Faaborg HK’s gyldne chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

AG Håndbolds overtagelse af FCK betyder sandsynligvis ekstra chance for de andre tophold i 1. division.

Håndbold: AG Håndbolds overtagelse af FCK Håndbold ligner en gylden chance for ambitiøse Faaborg HK til endeligt at tage skridtet fra 1. division til ligaen. Overtagelsen betyder efter Fyens Stiftstidendes oplysninger nemlig, at AG Håndbold, der for øjeblikket fører 1. division suverænt, ikke kan rykke i ligaen. Uanset resultaterne i resten af sæsonen vil AG Håndbold som værende under samme paraply som FCK Håndbold blive rykket ned i 2. division. Selv om AG Håndbold skulle fastholde førstepladsen i divisionen skulle det derfor blive nummer to, der rykker direkte op i ligaen, og nummer to, tre og fire, der får adgang til kvalifikationsspillet til ligaen.

- Det er en stor chance, som vi skal forstå at udnytte. Det er vi klar over, siger Lars Brunse, direktør i Faaborg-Midtfyn-Elite.

Med AG Håndbold ude af konkurrencen om en ligaplads ligner direkte oprykning og kvalifikationsspil en konkurrence mellem HC Midtjylland, Stoholm, Sønderjyske, Odder og altså Faaborg HK. For øjeblikket har Stoholm, Midtjylland og Faaborg alle 15 point på pladserne efter førende AG Håndbold.

Inden for kort tid vil alle være meget klogere omkring Faaborgs HK’s ligachancer. I klubbens tre næste kampe - alle på udebane - har faaborgenserne nemlig henholdsvis Odder, Sønderjyske og Midtjylland som modstandere.

Ifølge informationer til Fyens Stiftstidende skulle Faaborg HK være på jagt efter at forstærke sig. Klubben skulle således allerede have været ude ved sponsorerne for at skaffe 300.000 kroner til indkøb af tre spillere i det, der efterhånden ligner GOG’s fallitbo. Men Lars Brunse afviser de oplysninger. Han siger:

- Det er ikke utænkeligt, at vi vil forstærke os, og det kunne da også blive med en spiller fra GOG. Men der er ikke noget konkret, og vi har ikke været ude hos sponsorer for at bede om penge.

Lars Brunse tilføjer, at situationen vil blive drøftet på et bestyrelsesmøde på tirsdag.

Faaborg HK spillede i aftes pokalkamp ude mod Greve fra Kvalifikationsrækken (rækken under 3. division). Sydfynboerne vandt ubesværet 37-24 efter føring på 18-12 ved pausen. Det blev en gang træning for Faaborg HK, der som det vigtigste, næsten, slap fra kampen uden skader.

I næste runde møder Faaborg HK i øvrigt SUS fra Fynsserien. Kampen skal være afviklet inden 7. februar.

Faaborg HK’s gyldne chance

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce