Faaborg HK - nu med bredere trup


Faaborg HK - nu med bredere trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Når Faaborg HK indleder sæsonen i dag, er det med centrale spillere skadet. Men der er flere nye ansigter i sydfynboernes trup

HÅNDBOLD: Efter en turbulent forberedelsesperiode er ambitiøse Faaborg HK i dag klar til at tage fat på den nye sæson i 1. division med en hjemmekamp mod Stoholm.

I sidste sæson var Faaborg HK tæt på oprykning til ligaen, men TMS Ringsted stod i kvalifikationsspillet i vejen for turen opad. Helt usædvanligt var Faaborg HK så for få uger siden atter tæt på en oprykning til håndboldens bedste række - denne gang en teknisk oprykning. Sydfynboerne skulle nemlig have erstattet Fredericia HK i ligaen, hvis ikke klubben i sidste øjeblik havde fået reddet økonomien.

Uvisheden om, hvor holdet skulle spille, har ikke skabt den bedste optakt til sæsonen, fastslår Faaborg-træner Johnny Hviid Sunesen, der dog tilføjer, at holdets fokus nu er blevet rettet fuldt ind på en god præstation i 1. division.

Fra Faaborg-direktør Torben Christensen lyder det:

- Vores målsætning er en placering i top-fire, som minimum vil udløse deltagelse i det nye oprykningsspil til ligaen. Vi går naturligvis efter førstepladsen, men vi ved, at der er mange om buddet, så det bliver yderst vanskeligt.

Helt nyt Stoholm-hold

Faaborg HK har fire centrale spillere ude til opgøret mod Stoholm, nemlig Mads Strange, Jesper Smidt, Anders Ploug samt Esben Hansen. Til gengæld kan fynboerne byde på en stribe nye navne, der har gjort truppen bredere. Det gælder: Målmand Kevin Møller (fra GOG's ynglinge), stregspiller Mads Overgaard (fra Kolding IF), bagspiller Kenneth Dahl (fra Team Sydhavsøerne), stregspiller Henrik Overby (fra GOG's ynglinge) samt fløjspiller Søren Bisbo (fra Århus GF).

Kun en enkelt spiller har forladt Faaborg HK, nemlig Keld Vilhelmsen, der noget uventet har fået nyt ligaliv i sin gamle klub GOG på grund af islændingen Snorri Gudjonssons skade.

Johnny Hviid Sunesen kalder dagens modstander Stoholm "en farlig modstander".

- Stoholm stiller med et næsten helt nyt hold. Det er altid farligt at møde et hold, hvor en stor grundstamme er skiftet ud. Det er jo svært at vide, hvad man står overfor, siger Johnny Hviid Sunesen, der håber, at Faaborg HK også i den kommende sæson kan bryste sig af et af 1. divisions bedste hjemmepublikum, som Faaborg-træneren udtrykker det.

Faaborg HK - nu med bredere trup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce