FC Nordsjællands anfører Nicolai Stokholm mener, holdet har hævet niveauet, når det virkelig gjaldt.
FC Nordsjælland havde indtil for en uge siden ikke vundet to kampe i træk i hele sæsonen. Men i den seneste uge har holdet vundet tre kampe i træk, heriblandt søndagens pokalfinale over FC Midtjylland.

Nicolai Stokholm mener, det har været en blandet sæson, men holdet har vigtigst af alt hævet niveauet, når det virkelig gjaldt.

- Det har været kendetegnende for denne sæson, at når vi skulle præstere, så har vi præsteret. Vi har desværre trukket den alt for længe i Superligaen,

- Vi har tabt nogle kampe til hold, vi har ligget og kæmpet om nedrykning mod. Det er sket på håbløse tidspunkter, erkender Nicolai Stokholm.

Det er i den forgangne uge - ud over pokalfinalesejren over FCM - blevet til to uhyre vigtige sejre i Superligaen, som er tæt på at sikre holdet endnu en sæson i den bedste danske række.

- Nu har vi haft en fantastisk uge med tre sejre, som har givet os en pokaltitel og har givet os noget luft i Superligaen. Men det er ikke afgjort endnu, understreger Stokholm.

FCN-anføreren mener, at holdets unge spillere er trådt i karakter på det seneste, og det har været med til at løfte hele truppen.

- Det har været en sæson, hvor vi har haft kniven for struben mange gange og ikke formået at lukke det. Denne uge har vist, hvad vi er bygget af i Nordsjælland.

- Selv om det er nogle unge gutter, så er det nogle mandfolk. Der er blevet præsteret på et højt niveau, fastslår Stokholm.

Mere om emnet

Se alle

Årets pokalfighter træt af pokalnederlag

Wieghorst: Vi har skrevet fodboldhistorie

Fakta om pokalmestre i fodbold