FCM-træner roser dommer trods forkert udvisning

FC Midtjyllands træner Glen Riddersholm, mandag aften i superligakampen mod FC Vestsjælland på MCH Arena i Herning.
Foto: Ernst van Norde/POLFOTO

FCM-træner roser dommer trods forkert udvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

En forkert udvisning kostede FC Midtjylland to point, mener FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm.

Både spillere og træneren fra FC Midtjylland lagde efter mandagens 2-2-opgør mod FC Vestsjælland ikke skjul på, at det andet gule kort til midtbanespilleren Izunna Uzochukwu var forkert og at det kostede dem to point.

Kortet faldt nemlig 25 minutter før tid hvor hjemmeholdet førte 2-0 over FC Vestsjælland i Herning.

I stedet for at kritisere dommer Dennis Mogensen, valgte FC Midtjylland-træner Glen Riddersholm dog at rose ham for, at han umiddelbart efter kampen indrømmede, at det gule kort og dermed udvisningen var forkert.

- Jeg har set på tv, at dommeren har været et mandfolk og indrømmet, at han har lavet en fejl. Det har jeg dyb respekt for. Det fik afgørende indflydelse på kampen i dag (mandag, red.), men når han stiller sig frem og er et mandfolk, så er der kæmpe kredit herfra, siger Glen Riddersholm.

- Men det ændrer selvfølgelig ikke på ærgrelsen og følelsen af, at Izunna for anden gang i denne sæson bliver fejlagtigt udvist. Det ærgrer mig rigtig meget, siger Glen Riddersholm med henvisning til Izunnas udvisning i udekampen mod Esbjerg.

Træneren indrømmede dog også, at hans hold burde have holdt føringen, på trods af det røde kort. Især et selvmål af Erik Sviatchenko gjorde ondt på træneren.

- Vi må også være selvkritiske og sige, at det mål, vi giver dem til 1-2 er egne fejl, uden at FC Vestsjælland skal gøre ret meget for det. Og efterfølgende havde vi en kæmpe chance, hvor Duncan (Morten Rasmussen, red.) blev spillet fri, og der skal vi selvfølgelig kende vores besøgelsestid, siger Glen Riddersholm.

FCM-træner roser dommer trods forkert udvisning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce