FCM-træner om sejrsstime: Vi skal bevare ydmygheden


FCM-træner om sejrsstime: Vi skal bevare ydmygheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Trods tre Superliga-sejre i træk vil FCM-træner Glen Riddersholm ikke tale om topplaceringer til sit mandskab.

FC Midtjylland har tidligere været kendt som et mandskab, der ikke var blege for store armbevægelser og høje ambitioner.

Men under ledelse af cheftræner Glen Riddersholm er der skruet op for ydmygheden i det midtjyske. Og selvom FC Midtjylland mandag aften tog sin tredje superligasejr i træk, da holdet slog ellers formstærke Esbjerg med 1-0 på udebane, så fastholder Riddersholm sin stil.

- Vi prøver noget nyt i Midtjylland, og det er at være ydmyge. Vi er i en situation, hvor vi har rejst os kollektivt og nu præsterer godt som et hold.

- Vi er modnet helt vanvittigt meget som hold og arbejder stenhårdt for det hver gang. Det har været imponerende at se, fortæller FCM-træneren, der har kunnet se sit hold hente 18 point i de seneste ni kampe.

Den pointsum har kun FC København kunnet matche. Alligevel vil Glen Riddersholm ikke røbe, hvor højt oppe i tabellen, han tror, FC Midtjylland kan ende.

- Nej, det vil jeg ikke stå og spå om. Det vil være dumt af mig. Men jeg vil sige så meget, at hvis vi kan arbejde, som vi har gjort de seneste par kampe, så hører vi til blandt de bedste hold i Danmark.

- Det handler om momentum, og det skal vi selvfølgelig forsøge at udnytte, men vi er nødt til at bevare ydmygheden. Så for os handler det først og fremmest om, at vi med en sejr mere definitivt kan sige farvel til nedrykningsspøgelset, siger Glen Riddersholm.

Efter sejren over Esbjerg mandag aften pegede matchvinderen fra det opgør, Danny Olsen, på, at midtjyderne nu kunne snuse til de europæiske pladser.

Selvom Glen Riddersholm ikke selv er meget for at være konkret i sine målsætninger for holdet, så har han det dog fint med en sådan udmelding.

- Jeg glæder mig over, at spillerne har ambitioner. Det skulle de gerne have. Men vi har før haft gode stimer, som vi har smidt væk ved at blive lidt for kåde, så derfor er det en ny stil for os med lidt mere ydmyghed, understreger Glen Riddersholm.

FC Midtjylland ligger lige nu nummer seks i Superligaen med 37 point for 28 spillede kampe. Midtjyderne møder på mandag AaB på hjemmebane i Herning.

FCM-træner om sejrsstime: Vi skal bevare ydmygheden

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce