FCM-træner: Vigtigt at få slettet nullet


FCM-træner: Vigtigt at få slettet nullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var kun sæsonens anden ligakamp, men mentalt var det vigtigt at få slettet nullet på pointkontoen for FCM.

Efter nederlag til Team Esbjerg i både Super Cup-finalen og i første spillerunde i Boxer Dameligaen blev det fredag aften omsider til en sejr for de danske mestre fra FC Midtjylland.

Spillemæssigt var der også fremgang at spore for FCM's håndboldkvinder, der vandt 26-22 hjemme over Team Tvis Holstebro.

Sejren havde stor betydning af flere årsager, mener FCM-træner Helle Thomsen.

- Det var vigtigt for os at få slettet nullet. Mentalt betyder det rigtig meget for holdet, at der ikke står nul ud for FCM, siger Thomsen til klubbens hjemmeside.

- Men vi kunne også allerede komme fire point efter nogle hold efter kun to kampe, hvis vi havde tabt, og det er allerede mange point at skulle hente, lyder ordene fra cheftræneren.

Spillemæssigt var hun langt hen ad vejen godt tilfreds.

- Defensivt synes jeg, at vi så en del bedre ud end længe. Og så glæder det mig, at vi har flere bagspillere i spil og alligevel præsterer med alle de forskellige.

- Både Louise Burgaard, "Vicki" (Veronica Kristiansen) og "Pau" (Pauline Bøgelund) kom ind og gjorde det godt.

- Vi holdt vores aftaler rigtig godt, og selv om Team Tvis kom med det her hurtige spil, vi af og til har lidt svært ved, så stod vi rigtig fint, mener Thomsen.

Med flere af- og tilgange i sommerens løb tror nordjyden også, at holdet kun bliver bedre spillende, som sæsonen skrider frem.

- Det tager lidt mere end et halvt år at få holdet spillet godt sammen, og den her trup er først lige blevet bragt sammen. Men jeg ser allerede, at vi langsomt flytter os både til træning og i kampe, og vi lægger hele tiden på.

- Så selv om det tager tid at spille et nyt hold sammen, så glæder jeg mig over, at der allerede er fremgang at spore, forklarer træneren.

Næste opgave for FCM er på torsdag ude mod København Håndbold.

FCM-træner: Vigtigt at få slettet nullet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce