Ligaens yngste trup er forklaringen på en sæson uden medaljer og pokaler, mener FCM-træner.
Det har været en lige-ved-og-næsten sæson for FC Midtjylland. Men selv om det hverken blev til pokalsucces eller Superligaens bronzemedaljer, er midtjydernes træner ikke for alvor skuffet over udbyttet i sæsonen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men man er nødt til at se på det i det rette perspektiv. Vi har haft mange skader og en masse udskiftning i vores bagkæde, siger Glen Riddersholm, der overtog trænersædet efter Allan Kuhn.

I Superligaens sidste runde havde FCM brug for en storsejr for at snuppe bronzen fra Brøndby. I stedet blev det til 0-0 på udebane mod den onde ånd fra FCN, der i sidste uge også slukkede de midtjyske pokaldrømme.

Alligevel vil Glen Riddersholm ikke betegne den sidste uge som en fiasko.

- Det er ikke os, der har sagt, at nu skal der pokaler i skabet. Vi har ikke pustet forventningerne op. Det er medierne, og alle mulige andre uden for klubben, der har gjort det, siger FCM's træner.

Han påpeger, at den officielle målsætning i FCM har været en slutplacering i top-6.

- Målsætningen er blevet indfriet, og det er tilfredsstillende. Vi har spillet med rækkens yngste trup med en gennemsnitsalder på 22,5 år. I forhold til konkurrenterne, så er vi fremtidens hold, siger træneren fra FC Midtjylland.

Med fjerdepladsen får FCM muligheden for at kvalificere sig til næste sæsons Europa League.

Mere om emnet

Se alle

Svagt OB-hold redder Lyngby

Skuffet Randers-spiller: Det er pinligt

Grønkjær nød den sidste dans i Parken