FCM-træner: Vi har fremtidens hold


FCM-træner: Vi har fremtidens hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ligaens yngste trup er forklaringen på en sæson uden medaljer og pokaler, mener FCM-træner.

Det har været en lige-ved-og-næsten sæson for FC Midtjylland. Men selv om det hverken blev til pokalsucces eller Superligaens bronzemedaljer, er midtjydernes træner ikke for alvor skuffet over udbyttet i sæsonen.

- Det er selvfølgelig ærgerligt, men man er nødt til at se på det i det rette perspektiv. Vi har haft mange skader og en masse udskiftning i vores bagkæde, siger Glen Riddersholm, der overtog trænersædet efter Allan Kuhn.

I Superligaens sidste runde havde FCM brug for en storsejr for at snuppe bronzen fra Brøndby. I stedet blev det til 0-0 på udebane mod den onde ånd fra FCN, der i sidste uge også slukkede de midtjyske pokaldrømme.

Alligevel vil Glen Riddersholm ikke betegne den sidste uge som en fiasko.

- Det er ikke os, der har sagt, at nu skal der pokaler i skabet. Vi har ikke pustet forventningerne op. Det er medierne, og alle mulige andre uden for klubben, der har gjort det, siger FCM's træner.

Han påpeger, at den officielle målsætning i FCM har været en slutplacering i top-6.

- Målsætningen er blevet indfriet, og det er tilfredsstillende. Vi har spillet med rækkens yngste trup med en gennemsnitsalder på 22,5 år. I forhold til konkurrenterne, så er vi fremtidens hold, siger træneren fra FC Midtjylland.

Med fjerdepladsen får FCM muligheden for at kvalificere sig til næste sæsons Europa League.

FCM-træner: Vi har fremtidens hold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce