FCM holder Horsens under stregen med storsejr

FCM-jubel i Herning i dag over et af første halvlegs fire mål.
Foto: Rasmus Baaner/POLFOTO

FCM holder Horsens under stregen med storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCM hentede tre point, da midtjyderne storsejrede mod kriseramte AC Horsens, der er i fare for nedrykning.

FC Midtjylland besejrede lørdag AC Horsens med hele 5-2 hjemme på MCH Arena. Dermed hentede midtjyderne tre point i bestræbelserne på at lægge afstand til nedrykningsstregen, og Glen Riddersholms tropper overtager Superligaens sjetteplads.

Efter en rædselsfuld første halvleg i lørdagens bundkamp må AC Horsens til gengæld acceptere endnu en uge under Superligaens nedrykningsstreg, hvor Silkeborg gør dem selskab.

FC Midtjylland fortsatte forårssæsonens positive takter, og kampen blev reelt afgjort allerede i første halvleg. Her formåede midtjyderne at score hele fire gange.

Kampen startede som lyn og torden, og allerede efter tolv minutter var der scoret tre gange på MCH Arena.

Rilwan Hassan bragte Midtjylland foran efter otte minutter, Troels Kløve udlignede for Horsens et par minutter senere og Morten "Duncan" Rasmussen gjorde det til 2-1 for FCM i det efterfølgende angreb.

Herfra stod der FC Midtjylland på det meste i kampen, og hjemmeholdet fik scoret to gange yderligere i første halvleg.

Først gjorde Sylvester Igboun det til 3-1 efter en dødbold, og efter 36 minutters spil scorede Morten "Duncan" Rasmussen sit andet mål, da han på hovedstød gjorde det til 4-1.

Billedet var det samme i den ellers chancefattige anden halvleg. FCM var dominerende og kom frem til de største muligheder, mens AC Horsens forsøgte at lukke af rent defensivt.

Men på to straffespark sidst i kampen kunne først Martin Spelmann reducere for gæsterne, og sidenhen kunne Danny Olsen slå sejren fast for midtjyderne, da han udnyttede et straffespark og gjorde det til 5-2.

FC Midtjylland skal i næste runde møde et andet velspillende mandskab, når Esbjerg venter på udebane. AC Horsens skal ud i endnu en gyser, når holdet på lørdag skal en tur til Aarhus for at møde AGF.

FCM holder Horsens under stregen med storsejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce