FCM er blomstret op på udebane

FCMs Mikkel Thygesen scorer holdets andet mål foran Horsens' Mads Rieper og Andreas Augustsson,
Foto: Morten Pape / HF / POLFOTO

FCM er blomstret op på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC Midtjylland fik med udebanesejren på 3-2 over AC Horsens skubbet holdets udebanekompleks yderligere på afstand.

Specielt i efteråret var FC Midtjylland skidt kørende på udebane, men efter to udebanesejre i de to seneste kampe mod FC Nordsjælland og senest 3-2 over AC Horsens er statistikken blevet væsentligt forbedret.

- Det er også en nødvendighed, hvis vi skal være med i toppen. Vi har fået meget kritik for vores udebanestatistik, men det begynder at ligne noget på den front, sagde FC Midtjylland-træner Thomas Thomasberg, der sporede klare forbedringer i midtjydernes spil i kampen mod AC Horsens.

- I forhold til kampen mod FC Nordsjælland fik vi lagt et lag yderligere på rent spillemæssigt. Selv om AC Horsens scorede to mål mod os, var det bedre defensivt end i de foregående kampe, sagde Thomas Thomasberg.

Han kunne specielt glæde sig over en velfungerende offensiv med Mikkel Thygesen som en af de største bidragydere.

- Generelt spillede vi flot offensiv fodbold. Jeg vil fremhæve Mikkel Thygesen for at være en konstant trussel mod AC Horsens' forsvar, lød det fra FCM-træneren.

Mikkel Thygesen var da også selv ganske godt tilfreds med både kampens udfald og sin egen præstation.

- Vi havde snakket om, at AC Horsens' forsvarsspillere var til at løbe med. Det fik vi gjort meget godt, vurderede Mikkel Thygesen, der selv overløb AC Horsens-forsvaret i to situationer, der gav FCM-scoringer.

- Det var dejligt med endnu en sejr. På den måde fik vi lagt yderligere afstand til fadæsen mod Sønderjyske, sagde Mikkel Thygesen med henvisning til 2-4-nederlaget hjemme på SAS Arena for to uger siden.

FC Midtjylland har efter sejren i Horsens vundet fem af sæsonens 14 udekampe.

FCM er blomstret op på udebane

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce