FCK tabte hjemme i Parken.


FCK tabte hjemme i Parken.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København led søndag eftermiddag et meget overraskende 0-1-nederlag til Viborg i Superligaen. Næste 25.000 tilskuere var på plads i Parken, men de fik ikke den hjemmesejr, som de håbede på. For Imants Bleidelis lavede kampens eneste mål efter 69 minutter, og FCK kom tættest på, da Bo Svensson brændte et straffespark på Viborg-keeper Jesper Christiansen kort ind i anden halvleg.

FCK's nederlag betyder, at Esbjerg trækker fra i toppen. For vestjyderne fik et point ud af den vanskelige udekamp mod AaB. David Nielsen bragte hjemmeholdet foran med 1-0, men Hans Henrik Andreasen sikrede i kampens sidste minutter Esbjerg et point. Dermed har Esbjerg på førstepladsen nu et forspring ned til FCK på tredjepladsen på tre point. Brøndby kan dog snuppe førstepladsen senere søndag med en sejr i udekampen over FC Nordjylland.

Pointtabene til FCK og Esbjerg betyder, at OB nu nærmer sig toppen. For fynboerne vandt sikkert med 3-1 på udebane over Frem. Det var igen OB's hyperfarlige angrebsduo, der afgjorde kampen, da Mwape Miti scorede to gange og Steffen Højer en enkelt i sejren. Frem-anfører Søren Krogh stod for hjemmeholdets mål. Dermed er OB på fjerdepladsen blot fire point efter Esbjerg.

I Herfølge fik hjemmeholdet en sejr og tre vigtige point, da AGF blev sendt hjem til det jyske med et nederlag på 0-1. Poul Hübertz lavede kampens eneste mål.

FCK tabte hjemme i Parken.

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce