FCK sætter fans i kort snor


FCK sætter fans i kort snor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FC København lægger op til, at klubbens fans fra næste sæson skal fremvise billedlegitimation for at stå blandt klubbens tilhængere på udebane.

Man skal identificere sig for at kunne stå blandt de medrejsende FCK-fans, når holdet spiller på udebane. Det lægger FC København op til, efter at en gruppe af klubbens tilhængere gentagne gange har gjort sig uheldigt bemærket med voldelig optræden, når klubben spiller på udebane.

Fra næste sæson vil FCK således sørge for, at det kræver medlemskab af en kommende rejseklub for at man kan stå blandt klubbens fans på udebane. Samtidig skal man fremvise billedlegitimation ved både billetkøb og indgang til stadion.

- Vi ser nu frem til en sæson med positiv fokus på fodbold og god stemning på stadion for hundredtusinder af tilskuere til FC Københavns kampe frem for negativ opmærksomhed omkring en lille gruppe uromagere, siger Flemming Østergaard, bestyrelsesformand i FC København, i en pressemeddelelse.

Forslaget kommer ovenpå uroligheder i forbindelse med udekampe mod Lyngby, Næstved og Brøndby, men det kræver accept fra de øvrige SAS Ligaklubber, inden det kan gennemføres.

FCK sætter fans i kort snor

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce