FCK-målmand er træt af keeperdebat


FCK-målmand er træt af keeperdebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Jesper Christiansen gider ikke tale om målmandssituationen i FC København, efter at han er blevet degraderet til andenmålmand. VM er ikke i hans tanker.

I FC Københavns Europa League-kamp torsdag mod Marseille var Jesper Christiansen henvist til bænken, mens Johan Wiland vogtede målet.

Dermed ser svenskeren ud til at have vundet målmandskampen i FCK, mens Jesper Christiansen må se sine muligheder for at komme med i den danske trup til sommerens VM-slutrunde hænge i en meget tynd tråd.

Den 31-årige målmand har ikke synderligt meget lyst til at tale om sin situation.

- Vi har jo snakket om det her keeperhalløj i over et år, siden Johan kom, og jeg er ærligt talt også en af dem, der er træt af at snakke om det. Jeg gider ærligt talt ikke, siger Jesper Christiansen til B.T.

Målmanden, der kom til FCK fra Viborg i sommeren 2005, har ikke været førstemålmand, siden han blev skadet i august sidste år.

FCK-træner Ståle Solbakken har i den mellemliggende periode forfremmet Johan Wiland til førstemålmand.

Det har ikke ændret sig, efter at Jesper Christiansen blev skadesfri.

En situation, som den tidligere førstemålmand bliver nødt til at bide i sig. Derfor har han heller ikke VM i tankerne i øjeblikket.

- Det er ikke det, jeg fokuserer på lige nu. Det er at gøre det godt og komme tilbage, hvor jeg gerne vil være, siger Jesper Christiansen.

FCK-målmand er træt af keeperdebat

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce