FCK-løvinder vinder pokaltitel med besvær

FCK Håndbolds nye pokalvindere fejrede triumfen i Århus lørdag.
Foto: Anders Brohus/POLFOTO

FCK-løvinder vinder pokaltitel med besvær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det blev kvinderne fra FCK Håndbold, der løb af sted med den danske pokalturnering efter dramatisk finalesejr over økonomisk trængte SK Aarhus.

Det var på papiret ligaens top og bund, der tørnede sammen i lørdagens pokalfinale i kvindehåndbold, men det kunne man imidlertid ikke se.

SK Aarhus - ligaens nummer 10 - kæmpede bravt og gjorde det faktisk meget godt, men endte alligevel med at tabe til ligaens ultimative etter - FCK Håndbold - med 22-23. Det er første gang, at træner Anja Andersen og co. vinder pokaltitlen i Danmark.

Overraskende nok var det outsiderne fra SK Aarhus, der kom bedst fra start - specielt kom playmaker Anna Sophie Okkels godt i gang med nogle flotte mål udefra. Samtidig havde FCK-kvinderne svært ved at få deres angrebsspil til at flyde, hvilket flere gange resulterede i forcerede og vage afslutninger.

Men en indskiftning af FCK's bomstærke bagspiller Carmen Amariei i midten af første halvleg vækkede imidlertid FCK'ernes sult efter sejr, og hurtigt bragte de sig i front. På trods af et godt kæmpende SK Aarhus-mandskab kunne FCK gå til pause foran 13-12.

Anden halvleg lignede på mange måder første. FCK havde tilsyneladende fået en opsang i pausen og leverede det klassespil, som de er kendt for. Men SK Aarhus kæmpede stadig bravt - ikke mindst gjorde landsholdsmålmand Karin Mortensen det godt, og efter et par dumme fejl fra FCK var SK Aarhus kun bagud med et enkelt mål i slutfasen.

I sidste sekund tilkæmpede SK Aarhus sig et straffekast, men opgørets ellers storspillende Anna Sophie Okkels brændte på FCK-keeper Cecilie Leganger, som dermed blev kampens heltinde.

FCK-løvinder vinder pokaltitel med besvær

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce