FCK-kvinder lever fortsat i slutspil


FCK-kvinder lever fortsat i slutspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

FCK Håndbold vandt lørdag 28-20 over Aalborg DH, og håbet om at nå i DM-finalen lever dermed fortsat for Anja Andersens tropper.

FCK Håndbolds Maren Baumbach fik sat en finger på plads af lægestaben i slutningen af 28-20-sejren over Aalborg DH, men forinden havde den tyske bagspiller som en af de bærende kræfter også sat tingene på plads i selve kampen.

Dermed fik Baumbach og resten af FCK-holdet bevist, at de trods massiv mediestorm om FCK-træner Anja Andersens forhold til Baumbach, godt kunne præstere på banen, når det gjaldt. Både stregspilleren Mette Melgaard, som Anja Andersen tidligere var i forhold med, og Baumbach var med fra start og ydede en fejlfri indsats.

- Vi har haft så megen modgang de seneste par uger. Så det var dejligt med en sejr. Vi er meget professionelle, og vi kæmper for klubben, sagde Cecilie Leganger til TV2/Sporten efter kampen.

Aalborg DH lavede alt for mange tekniske fejl i kampen, og det udnyttede FCK'erne med en række effektive kontraangreb. Nordjyderne har stadig en matchbold mere i forsøget på at nå DM-finalen. Det sker, hvis klubben vinder sin sidste kamp i puljen mod FC Midtjylland.

Nordjyderne fører trods nederlaget stadig puljen med fire point, mens FCK Håndbold har tre point på andenpladsen. FC Midtjylland, som FCK skal møde næste lørdag, ligger sidst med to point, men for en kamp færre.

FCK-kvinder lever fortsat i slutspil

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce